Tehnički kutak > Tuning skutera
Sporo ubrzanje nakon servisa - ZAŠTO??
Tino22:
Prije svega veliki pozdrav svima na forumu.Nov sam na forumu pa se nećete ljutit ak vas pitam nešto :):
Ovako, imam skuter Peugeot Vivacity i nisam još imao nikakvih problema do sada.Prije drugog servisa (na 2500 km) skuter je brže kretao tj. imao je brži start-Kad sam dao malo gasa naglo je startao (povukao).Dan poslije odem na taj famozni drugi servis kod ovlaštenog servisera u kvartu.Nekoliko sati poslije dođem po skuter, platim i odem doma.Odmah sam primijetio da nešto nije u redu, nije više startao kao dan prije.Zbilja neznam u čemu je problem.Svječica je nova, filter sam očistio i opet isto.Možda je serviser nešto zaje... na servisu.Dali netko zna u čemu je problem ???
HVALA ;D
C.L.:
Pa vjerojatno je,odi do njega i reci mu to i nedaj se zajebavat od strane servisera :nono:
Tino22:
Samo je problem u tome da sam bio na servisu prošle godine u 4 mj.Ako odem sad do njega bude me pitao gdje sam bio prije ;D
Nisam trebao ići kod servisera nego sam kupit dijelove i zamijenit :'(
C.L.:
A dal znaš šta ti je sve mijenjao i radio na skutu?
Probaj lakše rolice stavit,one ti daju bolji start
Mr J:
To si trebao odmah reklamirati, kao prvo platio si taj servis i nisi dobio kvalitetnu uslugu... Ne razumijem zasto se ljudi boje prigovoriti na nekvalitetnu uslugu kada ju placaju!!! Pa to su tvoji novci i slobodno smijes i zagalamiti kada ne dobijes sto trebas!
Moguce je da su oslabile opruge na kvacilu pa hvata na manjim okretajima (ali premala je kilometraza da bi bilo to)
Moguce je da je stavio neke druge rolice...
Ima i nekih drugih mogucnosti... :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju