Tehnički kutak > Garaža

PEUGEOT Speedfight 2 by filip190

<< < (2/3) > >>

Drnda:
vjeruj mi vidio sam svasta oko zadnjeg stopa i ovakav kao u mene je super ako je skut crn... jer onako seriski izgleda predimenzionirano... a za moga jos sada dolaze neki novi dijelovi za njega :laughing7: :laughing7:

dino_sk:
zas su blokade jos gore , neda stari skinut ili ??

Drnda:
e da, skini blokade, lik na jetforcu vozio oko 4k km sa blokadama, skinuo ih i skut nema snage, ide jedva 70, otisle mu karike, lezaji...

vpucko:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Ožujak, 2009, 18:34:29 ---e da, skini blokade, lik na jetforcu vozio oko 4k km sa blokadama, skinuo ih i skut nema snage, ide jedva 70, otisle mu karike, lezaji...

--- Kraj citata ---

joooj da to mu je bash zbog blokada... pa ja sam vozio relija 10 t km sa blokadama pa mu nista nije bilo... mislim totalno krvi informiras ljude

dali je to neki nasljednik od pocetnika ili??

filip190:

--- Citat: dino_sk - 24 Ožujak, 2009, 18:31:31 ---zas su blokade jos gore , neda stari skinut ili ??

--- Kraj citata ---

ne, nego sam kupio motor polovan... i blokade su bile na njemu tada je imao 3000km... Sada idem na servis za koji dan... U servisnoj mi piše da imam na 5000 servis, pa vjerovatno drugi tjedan... onda i blokade skidam...
stari nije dao skinut blokade na starom (isto speedfight, samo plavo srebrni,2000.g) pa sam imao stalno probleme... nije prošlo 1000 km do novog većeg kvara... nakraju se rasipao cijeli motor-nakon crasha....  :icon_biggrin:

PS: Pitanje... kaj blokada šteti skutu?! ili?! (Jer sam čuo da da... )  ... ako neko može... nek mi malo to pojasni?! Hvala!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju