Tehnički kutak > Garaža
PEUGEOT Speedfight 2 by filip190
filip190:
Evo da i ja predstavim svog ljubimca.... Skuter je 2003 godina, 49ccm, vodeno hlađenje, retrovizori od 206rc .... trenutno ima 5050km.. Na njemu je sve originalno(pa tako nažalost i blokada :'( )Jedino što sam naknadno stavio su lampice pored gl. farova... I još ću stavit koju ledicu u pod te lagano zatamniti zadnju lampu i staviti neki alarm.... ako ga u skorašnje vrijeme ne prodam... :icon_biggrin:
Evo i slika... :toothy12:
I to je to... ak nekog još kaj zanima... nek pita... :glasses9:
Drnda:
meni se boja ne svidja, pogledaj u projektima sf2 tunned, vidi kako sam ja rijesio zadnji far i prednji... te neke sitnice.. meni je pregadna ta siva, pa sam svoga zbog toga i piturao...
filip190:
ni meni nije neka boja ::).... dok se nisam navikao :toothy9:.... Sad mi je super... iako mi speedfight najljepše izgleda u crno-sivoj(srebrnoj) i crno-narančastoj ....
Tvoju temu nažalost nisam mogao naći... Zadnju lampu mislim samo malo zatamniti.... ne bi htio da bude skroz crna... htio bi samo da mi bude malo tamnija...
Drnda:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=13588.30
u mwnw je bio sivo crni...
filip190:
... nabrijana ti pila... svaka čast... dobar je peugeot...
Kaj se tiče lampe.... mislim još svjetlije nego tvoje...(htio bi da liči što više originalu...) ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju