Općenito > Maxiskuteri

MAXI tuning

<< < (4/11) > >>

209:

--- Citat: Marekvz1 - 27 Ožujak, 2009, 16:37:51 ---ubrzanje je naravno bolje,izgubila se ona lijenost na startu.krajnja je ostala ista,135-140.i stavi u kuplumg ŽUTE fedriće,sa crvenima malo cuka. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

power comander ti je oko 300€ ( bar je bio kad sam ja gledao ) a auspuh ti je isto oko 300-tinjak eura.

Sa bregastom i federima ventila bi dobio dosta...samo prije toga je preporuciljivo dobro sloziti glavu motora promjeniti gumice i dobro sloziti siceve ventila da ne pustaju kompresiju. također klackalice i osovine bi trebale biti bez imalo udubina i ogrebotina iz razloga sto ce ih sportska bregasta trositi vise i jace..

greenlite:
a taj powercommander koliko znam ne postoji za skutere tj nema ih u katalogu na njihovoj stranici... Koji powercommander onda kupiti i kak ide to spajanje? a pretpostavljam da si i mape sam moras raditi :dontknow:

marko209vx:
pm auspuh je u V. britaniji 300 e, kod nas se ta cifra popne za duplo. znam jer ga ima jedna poznanik na vespi 250.. mogu samo rec da motor ide brutalno. ako te zanima tocna cijena mogu saznat.

Marekvz1:

--- Citat: greenlite - 28 Ožujak, 2009, 21:04:45 ---a taj powercommander koliko znam ne postoji za skutere tj nema ih u katalogu na njihovoj stranici... Koji powercommander onda kupiti i kak ide to spajanje? a pretpostavljam da si i mape sam moras raditi :dontknow:

--- Kraj citata ---

ima za skutere,poglej na nexusclubu italia.

speoon:
Zanima me cijena spuha gdje ga mogu vidjeti kako izgleda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju