Općenito > Maxiskuteri
MAXI tuning
speoon:
ZA :209 imam ubrizgavanje ne karb :toothy9: znači kad bi stavio vario opruge ventila i bregu koliko bi onda dobio sa tim komponentama sobzirom da sad ide oko 140km/h dali bi dobio još na brzini ili samo ubrzanje
imam još jedno ludo pitanje a to je dali bi se mogao izbrusiti cilindar i staviti klp recimo od nexusa 300 koliko bi bilo pametno .............!!!
greenlite:
--- Citat: speoon - 03 Svibanj, 2009, 14:16:00 ---ZA :209 imam ubrizgavanje ne karb :toothy9: znači kad bi stavio vario opruge ventila i bregu koliko bi onda dobio sa tim komponentama sobzirom da sad ide oko 140km/h dali bi dobio još na brzini ili samo ubrzanje
imam još jedno ludo pitanje a to je dali bi se mogao izbrusiti cilindar i staviti klp recimo od nexusa 300 koliko bi bilo pametno .............!!!
--- Kraj citata ---
nije samo provrt drugačiji nego je razlika i u hodu klipa
Ja isto mislio kupiti cilindar za 300tku al gledal malo na netu nisu ni radilice iste od 250 i 300 tak da je to neisplativo naspram malo večeg momenta koji dobiješ
209:
--- Citat: speoon - 03 Svibanj, 2009, 14:16:00 ---ZA :209 imam ubrizgavanje ne karb :toothy9: znači kad bi stavio vario opruge ventila i bregu koliko bi onda dobio sa tim komponentama sobzirom da sad ide oko 140km/h dali bi dobio još na brzini ili samo ubrzanje
--- Kraj citata ---
Za prelazak na 300 treba ti radilica i cilindar od 300..zapravo to je 275 ili 280 ccm nisam sada racunao tocno ali nije punih 300.
Trebaju ti sarafi za glavu i tako neke sitnice...nebih na tovm mjestu otvarao relativno novu masinu
Sa bregastom i oprugama ventila bi dobio dosta snage. Osjetno vise momenta i snage na međuubrzanju. Na krajnjoj nebi dobio nista pretezito..
Ako imas ubrizgavanje ima za kupiti powercomander za tvoju masinu ili ti drugi kompjuter koji motoru promjeni kompletnu mapu . kosta 300€ i kupis jos auspuh za 300€ i s tim dvoje imas 3 konja deklariranih na dyno testu. plus bregasta i opruge koje sam spomenuo prije...ajoj to je cirkus samo takav :headbang:
zaczgb:
BOK
ima ko kakvu ideju za tgb 250 Xmotion,to je kopija jamahe xmax,a i naravno iskustva me zanimaju
209:
--- Citat: zaczgb - 27 Svibanj, 2009, 11:02:58 --- BOK
ima ko kakvu ideju za tgb 250 Xmotion,to je kopija jamahe xmax,a i naravno iskustva me zanimaju
--- Kraj citata ---
Ideju za sta ? Kako je najlakse zaterat u savu ? :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju