Općenito > Propisi

Poziv na sud. Help!!!

<< < (3/10) > >>

dino_sk:

--- Citat: RimSo - 23 Ožujak, 2009, 13:01:01 ---Bitno je samo da priznaš..tako sam ja bar shvatio..

--- Kraj citata ---
pa kak nece priznat kad je napuhao 1.6 :toothy12: :toothy12:

mata_125:

--- Citat: dino_sk - 23 Ožujak, 2009, 13:58:19 ---pa kak nece priznat kad je napuhao 1.6 :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Baš. I ovak i onak moram priznat,, da idem izmišljat neke price nece mi vjerovat 100%.
Nist mi drugo ne preostaje nego rec istinu,, sve priznat i rec da mi je zao pa cemo vidit sta ce bit.

jux-zg:
ja nedavno bio na sudu...znaci samo priznaj sve sta pise na policijskom zapisniku i reci da se kajes i nadaj se sudkom ukoru ili dobrotvornom radu...ja sam dobio sudki ukor...

skky:
ako imaš vozačku sigurno ostaješ bez nje i to na duže vrijeme, sigurno 6 mjeseci ako ne i više, kazna između 1500-2000 kn!

Keky.sb:
puno si napuhao jbg. ne znam da li će ti to moći oprostiti. sve reci kako je bilo, da ti je žao i da si svjestan da si pogriješio. svakako reci da si maloljetan, te da nigdje ne radiš i da nemaš od čega platiti kaznu. vidjet ćeš šta će ti reći sudac na to, a ako te još šta pita onda moli makar blažu kaznu, ukor ili dobrotvorni rad.
sve ovisi o njegovom raspoloženju. ja ti držim fige i zapamti šta sam ti rekao da mu obavezno kažeš. drži se.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju