Općenito > Propisi

Poziv na sud. Help!!!

<< < (4/10) > >>

dino_sk:
naj#bo je sutra  :toothy12: :toothy12:
da kaze da neradi nigdje da nema novaca a na njemu motor  :laughing7: :laughing9: otkud mu onda pare za njega  :icon_scratch: jos ce mu sudac rec da proda motor da moze platit kaznu  :happy6: :happy6:

deky_vk:
suci su alergicni na te stvari pod utjecajem alkohola....ja sam bio dosta puta na sudu i vecinom ukor ovo ono al kad sam bio pijan i nes se derali ovo ono remecenje javnog reda i mira i zamalo popusili kazne ko budale,,,,

marko209vx:

--- Citat: skky - 23 Ožujak, 2009, 21:42:42 ---ako imaš vozačku sigurno ostaješ bez nje i to na duže vrijeme, sigurno 6 mjeseci ako ne i više, kazna između 1500-2000 kn!

--- Kraj citata ---
sve ovisi o sucu...jbt i ja sam ju imao napuhao sam jos vise od njega jos bio bez jacige i oprostili mi...  ;D

mata_125:
Hvala vam decki na savjetima.
Sutra u 15 do 10 imam sud pa vam se javim kasnije kak je proslo.
Ćao.

Keky.sb:

--- Citat: dino_sk - 23 Ožujak, 2009, 22:02:26 ---naj#bo je sutra  :toothy12: :toothy12:
da kaze da neradi nigdje da nema novaca a na njemu motor  :laughing7: :laughing9: otkud mu onda pare za njega  :icon_scratch: jos ce mu sudac rec da proda motor da moze platit kaznu  :happy6: :happy6:

--- Kraj citata ---
je li ovo šala ili šta? ljudi danas imaju svoju kuću, a nigdje ne rade. osim toga maloljetan je i za očekivati je da je dobio motor, npr. od svojih roditelja, a ne da si ga je sam zaradio.
ti hoćeš reći da si ga je sam kupio? lol. rijetki su takvi koji si sami mogu zaraditi u tim godinama. pogledaj nam državu, propada. nema posla ni za ljude sa završenom školom.

osim toga jesi ti ikada bio na sudu zbog kazne? ja bi rekao da nisi. ako išta pali kod suca, onda je to što sam rekao. ako mu to ne pomogne, vjerojatno neće ništa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju