Općenito > Propisi
kazna bez vozacke
Drnda:
--- Citat: igor27 - 22 Ožujak, 2009, 19:58:45 ---ček malo ništa nisi potpisao.....onda nemaš brige jer ti ništa nemože dokazati.....samo te zapisao valjda za drugi put da te imaju u evidenciji ako te ulove bez vozačke........mislim da nečeš niš dobiti jer bez tvog potpisa niš nemaju.....b
--- Kraj citata ---
ali ako me zapisao u knjizicu (pocinjeni prekrsaj) uglavnom zapisao je sve moje podatke na taj blok bijeli, znam da je nekakvi prekrsaj u pitanju bio...
a znam da kazna za nemanje vozacke nije 1000 kn... :dontknow:
uglavnom znam da je jedino na 2 kotaca ovih dana bicikl...
igor27:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Ožujak, 2009, 20:04:29 ---ali ako me zapisao u knjizicu (pocinjeni prekrsaj) uglavnom zapisao je sve moje podatke na taj blok bijeli, znam da je nekakvi prekrsaj u pitanju bio...
a znam da kazna za nemanje vozacke nije 1000 kn... :dontknow:
uglavnom znam da je jedino na 2 kotaca ovih dana bicikl...
--- Kraj citata ---
ako ništa nisi potpisao nemože ništa dokazati...uglavnom mislim da nemaš razloga za brigu........a zapisao te u blok da te mogu staviti u komp glede sljedečih prekršaja........samo pazi da te opet ne ulove...... :old:
stoske_durlaneze:
trebao si da dobijes jedno ruzno papirce koje ja najvise mrzim ... nerazumem zasto nisi ??? ??? ???
180fxr:
cekaj cekaj cekaj...ako nista ne potpises a ni ne dobijes??? nema kazne ni suda??? jer ni ja nisam nis dobio ni potpiso a na sp-u me copio
stoske_durlaneze:
--- Citat: 180fxr - 22 Ožujak, 2009, 20:30:33 ---cekaj cekaj cekaj...ako nista ne potpises a ni ne dobijes??? nema kazne ni suda??? jer ni ja nisam nis dobio ni potpiso a na sp-u me copio
--- Kraj citata ---
nema kazne ... to ga pandur plasio mislio ce da ce da izvuce neke pare !!!!!! panduri su stoka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju