Tehnički kutak > Tuning skutera
Karike
Punisher:
OK kad budem imao vremena poći ću je uzeti i staviti pa ćemo viditi što ću s njom dobiti. :icon_thumright:
Doomsday:
Nebi triba s non ništa 'dobit', samo moć lakše poštelat karb tj. nebi mora ciljat na milimetar postavku vde od smjese nego bi u širem području štela dava pristojne rezultate... Bar san ja to tako svatija... :icon_scratch:
A to je bolje jer jednom kad i nađeš savršenu poziciju vide smjese, od vibracija to se uvik malo mrdne, pa je bolje da ti mali pomaci što manje utječu na performanse... :dontknow:
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 12 Ožujak, 2007, 14:53:39 ---Nebi triba s non ništa 'dobit', samo moć lakše poštelat karb tj. nebi mora ciljat na milimetar postavku vde od smjese nego bi u širem području štela dava pristojne rezultate... Bar san ja to tako svatija... :icon_scratch:
A to je bolje jer jednom kad i nađeš savršenu poziciju vide smjese, od vibracija to se uvik malo mrdne, pa je bolje da ti mali pomaci što manje utječu na performanse... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Me ne... u redu je, znam da ne bi dobio ništa na performansama.
Svejedno thx :icon_thumright: :hello:
Punisher:
Što sam primijetio :o
Sa kevlarovim remenom mi skuter slabije poteže nego sa serijskim (i poprilično potrošenim) ??? vrti se na manje okretaja i sa samim time manju snagu ima
Sad kad sam jučer stavio serijski vrti se dosta visoko - možda i mrvu previše... ono nema šut da padneš s motora ali bolje kreće s mjesta nego s kevlarom. Na ovaj serijski ću staviti (imam stare - malo potrošene) teže rolice pa mislim da će ići malo brže u krajnjoj i neće se toliko drečati.
Jel moguće da kevlar nije najbolji za serijske motore??
AeRRox:
Te razlike su ti zbog sirine remena...ako imas uži remen onda bi trebao imati slabiji start, a ako imas siri onda jaci start, u bit nije ti samo do remena, treba se igrati sa drugim detaljima u prijenosu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju