Općenito > Propisi
Reganje 50ccm s big bore makinom
fatal1ty:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Ožujak, 2009, 14:24:45 ---meni se sve cini da si ti plavac ili tako nesto :laughing7: :laughing7:
a jbg... treba se nekako opustiti i nesto za svoju dusu napraviti.. ali vjeruj mi najtragicnije je sto vecina ne razmislja o kocnicama i upravljivosti kod povecavanja snage nego samo o max peerformansama ( ne govorim o nama sa foruma)
--- Kraj citata ---
Ovi zakoni o 50km/h za moped su prastari,taj zakon se nije mjenjao već sigurno par desetljeća i ne postoji samo kod nas,a negdje mi se čini da sam vidio da je 60 i neke donesen.Tek se nedavno počeo sprovoditi kod nas,a da nepričam koliko je tehnologija uznapredovala što se tiče guma,kočnica,ovjesa,dok se zakon nije mjenjao uopće.
A ja se nebrinem za kočenje,štoviše siguran sam da moj kočioni sustav kakav bude debelo prelazi standard skutera na kojem se nalazi.
igor.sb:
normalno one stare vespe s dobosima necu ni spominjat kakva im je sigurnost
sr50 dd vs sr150 :dontknow:
znas i sam sve isto, kocnice na strani 50ke, dok ne stavis 240 odozada na 150ku :frajer: :toothy11:
a najjace spike kad dođem na tehnicku, uvijek isto mali tockovi, kocnice slabe,....ma de se ubij
Jole.ri:
ako nemas vezu pao si,ako si iz ri javi se....rijesit cemo
skky:
ako i prođeš tehnički uvijek postoji mogućnost da te zaustavi policija koja provjerava dali brzina skutera odgovara onoj u papirima, a ako te oni zaustave proglasit će ti skuter tehnički neispravnim i morat ćeš ići ponovnna tehnički!
te-te-ac:
--- Citat: zvons7 - 21 Ožujak, 2009, 14:04:10 ---Nažalost pisanje o ovakvim projektima na forumima dodatno će postrožiti uvjete tehničkog pregleda.... Jer će ljudi(hm policija) saznati za mnogobrojne projekte pa ćete onda vidjeti.... Nažalost mali broj ljudi razmišlja o tome prije nego što se počnu hvaliti...
Nhf, nisam ništa loše mislio nego jednostavno prijateljski savjet :hello:
--- Kraj citata ---
ako smo mi policiji zanimljivi sto imamo neke nabuđene skutace i sta ti ja znam ... joooooj
pa pogle malo po netu sta svega ima .. oces oruzja, droge ,kurvi... (mada je sve to fajn :icon_biggrin: ) i sad da mene neko prati di ja idem točkarat i sta ti ja znam
ko ima pofarban skut a nije promjenio boju u papirima i to .. pa j#bote nasa policija ima puno pametnija posla..
i ja sam reko - idem na teh. ako prode prode ako ne opet dobro.. :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju