Općenito > Propisi

Reganje 50ccm s big bore makinom

<< < (3/5) > >>

igor.sb:

--- Citat: fatal1ty - 21 Ožujak, 2009, 12:10:50 ---netreba mi blokada,ko što sam reko valjci mi nisu briga,nego da neskuze da mi pod guzicom cilindar triput veće zapremnine,no ako nekuze 70 onda neće ni ovo valjda
ja inače kad sam došo s midraceom tamo nisu ništa srali za mašinu nego za undertail i drag volan,tak da bi me čudilo da sada nešta skuže
a bilo 70ccm A1, a 150 A2 nevidim koja je razlika u kršenju propisa ;)

--- Kraj citata ---

i osvjetljenje tablice  :laughing7: :laughing7:

zvons7:
Nažalost pisanje o ovakvim projektima na forumima dodatno će postrožiti uvjete tehničkog pregleda.... Jer će ljudi(hm policija) saznati za mnogobrojne projekte pa ćete onda vidjeti.... Nažalost mali broj ljudi razmišlja o tome prije nego što se počnu hvaliti...
Nhf, nisam ništa loše mislio nego jednostavno prijateljski savjet  :hello:

giannelli:

--- Citat: SlowRider - 21 Ožujak, 2009, 11:25:06 ---70ccm je A1 kategorija, 150ccm je A2 kategorija.

--- Kraj citata ---
150ccm moze bit i a1 kategorija ako je ispod 15ks. kao npr piaggio skipper 150 4T, primjerice.

Drnda:

--- Citat: zvons7 - 21 Ožujak, 2009, 14:04:10 ---Nažalost pisanje o ovakvim projektima na forumima dodatno će postrožiti uvjete tehničkog pregleda.... Jer će ljudi(hm policija) saznati za mnogobrojne projekte pa ćete onda vidjeti.... Nažalost mali broj ljudi razmišlja o tome prije nego što se počnu hvaliti...
Nhf, nisam ništa loše mislio nego jednostavno prijateljski savjet  :hello:

--- Kraj citata ---
meni se sve cini da si ti plavac ili tako nesto :laughing7: :laughing7:
a jbg... treba se nekako opustiti i nesto za svoju dusu napraviti.. ali vjeruj mi najtragicnije je sto vecina ne razmislja o kocnicama i upravljivosti kod povecavanja snage nego samo o max peerformansama ( ne govorim o nama sa foruma)

Scoot_Fan:

--- Citat: gianelli - 21 Ožujak, 2009, 14:20:06 ---150ccm moze bit i a1 kategorija ako je ispod 15ks. kao npr piaggio skipper 150 4T, primjerice.

--- Kraj citata ---

E nije, nego motor do 125ccm, i do 11kW snage ilitiga 15ks.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju