Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
najduze ture?
r.e.!:
I još uhvatit' pripadajuću čehinju :headbang:
Lovre:
--- Citat: filiplatinovicz - 27 Srpanj, 2006, 04:33:15 ---S a svojim nejakom cvajom otisao sam jednom od Zagreba do Oroslavja, s Britanca, Ilicom i Bolognom do zaprešičkog čvora pa potom starom cestom preko Bistre do Stubaka i dalje do susjednog Oroslavja. Brijem da je to četrdesetak kilometara u jednom smjeru. Na povratku doma uključio sam štopericu i trebalo mi je do kuće 47 minuta. Izvrsno vrijeme za x-fight odblokanu serijalu. Skut se pokazao izvrsnim. Temperatura rashladne tekućine stalno je bila umjerena, motor nije pokazivao nikakve znakove zamora, a mjestimično sam na nizbrdicama vozio i preko 80 km/h... dobar je to osnov za daljnje avanture, kad se za koji dan dočepam testnog nexusa 250!
:glasses9:
--- Kraj citata ---
ima da se nacrtaš u Zadru ;D :icon_thumright:
filiplatinovicz:
je do zagrebačkog... jaruna ili bandeka. :drunken_smilie:
nocas mi je otisla zadnja guma, skoro sam opizdio u zavoju ko *ička... a majcan samo otprasio na nekom bijesnom r-u dalje... ni vidio nije što me strefilo. tako mi je jedino preostalo svezat zelenog bokca za stup, kacigu pod ruku i pješke doma... srecom je ugodna noc.
r.e.!:
A rezervna guma? :toothy11:
Pardon, još uvijek ne voziš Instituciju :icon_tongue:
filiplatinovicz:
a izgleda da je krajnje vrijeme da si ju priustim... onda cu svukud... i u ri i u zd, u gs svakako, to smo vec fakticki dogovorili!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju