Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
najduze ture?
r.e.!:
Gospić-Gračac-Maslenica-Starigrad-Karlobag-Gospić
filiplatinovicz:
--- Citat: r.e.! - 25 Srpanj, 2006, 23:05:19 ---Gospić-Gračac-Maslenica-Starigrad-Karlobag-Gospić
--- Kraj citata ---
jucer popodne prevalio sam identičnu rutu, ali u suprotnom smjeru... i autom
cesta cijelim putem skoro prazna, do karlobaga solidna, do lukovog šugarja odlična, ali bez horizontalne signalizacije, dalje izrazito loša desetak km, potom donekle pristojna. Od masleničkog mosta do zatona izvrsna, potom do gračaca i dalje do gospoća opet solidna.
dottore:
sa skuterom najdalje što sam išao,odnosno najduže moje putovanje je bilo, iz omišlja sam krenuo pravac grada krk, obišao otok, otišao u rijeku,pa do opatije pa do lovrana,iz lovrana za crikvenicu iz crikvenice za novi vinodolski i doma. bio sam ukočen totalno,i to sam se cijeli dan vozikao ko kreten :toothy12:
filiplatinovicz:
S a svojim nejakom cvajom otisao sam jednom od Zagreba do Oroslavja, s Britanca, Ilicom i Bolognom do zaprešičkog čvora pa potom starom cestom preko Bistre do Stubaka i dalje do susjednog Oroslavja. Brijem da je to četrdesetak kilometara u jednom smjeru. Na povratku doma uključio sam štopericu i trebalo mi je do kuće 47 minuta. Izvrsno vrijeme za x-fight odblokanu serijalu. Skut se pokazao izvrsnim. Temperatura rashladne tekućine stalno je bila umjerena, motor nije pokazivao nikakve znakove zamora, a mjestimično sam na nizbrdicama vozio i preko 80 km/h... dobar je to osnov za daljnje avanture, kad se za koji dan dočepam testnog nexusa 250!
:glasses9:
enigma:
s njim slobodno možeš potegnut i do mora, ne zaboravi stavit :glasses9:
:icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju