Tehnički kutak > Tuning skutera

Fire FOX F15 - gubi snagu

<< < (4/7) > >>

marin-w:
Bok,ja ti imam isto f15 99god,i to ti je do centralnog federa,nemoj kupovat bijeli jer se meni pokazao slabijim od serijskog,kupi zuti i crveni ! Svi federi od top-a su mi se takodjer pokazali preslabim !

Ustelao sam ga sa crvenim  :headbang: ,usput mozes i stavit malo tvrdje federe kvacila ako ti treba da krece na vecim okretajima,skuzit ces vec

toncho:
Nisam do sad ni skužio da postoji centralni feder i federi kvačila... koliko tih od kvačila ima, 2 il kaj?  stavit ću onda taj kaj veliš da je najbolji, standardni, jel znaš možda jel ima on neku oznaku il samo u dućanu kažem standardni?

marin-w:
standardni ? Ja sam reko da probas sa zutim,crvenim uglavnom sto jace tvrdjim od serijskog !

Treba ti,to se zove feder kontrasta na kvacilu,ja sam stavio odmah crveni i pokayalo se super,prije sam probao sa topovim federima,i svi su mi bili preslabi pa sam preso na malossi i uzeo crveni !
Tvrdoca se gleda u postocima,recimo bijeli 10posto,sto znaci da je 10posto tvrdji od serijskog !
Pogledaj u ducanu koliko je tvrdji crveni jer sam ja zaboravio,pa kupi njega ili nesto slabijeg pa probaj,sve ti to ovisi o skuteru koji ce pasat !

Federi kvacila - njih imas tri,i isto se gledaju u postocima,a sluze i odredjuju na koliko okretaja ce uhvatit zvono,tj rasirit,tj pocet prenosit snagu na kotac !

doritos:
crveni feder unistava remen za 2mjeseca, imao ga na svom minarelliu serijskom i nardo gore i isao jebeno al unistava ramen i kuplung kolko je tvrd crveni cent. probaj sa zutim ili bijeli cent al od piaggia koji je malo tvrdji od minarellijevog bjelog cent. valjda al meni bolje radi s piaggovim cent bjelim :icon_thumright:

marin-w:
Neznam bas da za piaggio i minarelli  imaju isti promjer federa  :icon_scratch: ?
Taj piaggio je onda oko 60posto tvrdji,a crveni za minarelli je 80,mislim da je tako nesto !

Zar ti neseta taj za piaggio oko glave na polutkama ? Nisam gledo svoj remen,neda mi se otvarat bezveze,stavio sam novi od topa !

Imam doma takav crveni koji su mi prodali u Yamaha ducanu   :sad3: ,ja nisam ni gledo :sad3: ,pito za minarelli ,nisam ni ocekivo piaggiov  :nono: ,kad sam ga htio stavit znam da je imalo lufta,  :confused5: pa ga nisam htio niti probat stavit  :icon_thumright: !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju