Tehnički kutak > Tuning skutera
Kupovina Auspuha
rolly:
Nema carine nema poreza...samo zato šta u motostaru u trstu rade dečki koji kuže nas što volimo slagat skutere i napišu ti na račun koju god cifru hoćeš..npr kad sam sad uzimao ovaj stage 6 platio ga 140eura(popust jer se znamo) i na račun mi napisli 90eura,ako te na grani štopaju pokažeš račun ito je to nemaju oni šta nego te pusti jer po osobi kao može 300kn(a ja idem sa bratom pa je skupa 600) al to varira od carinika do carinika,neki su g#vn# pa te baš ubiju u pojam još te i prtresu da te isprcaju..al eto tako ja radim već par godina i mogu reć da nikad nisam platio ni lipe carine(pod uvjetom da mi nije bio cijeli bunker pun djelova :laughing7:),to su ljudi,svaka pohvala motostaru,to je trgovina na razini
ami trade:
i koliko te taj auspuh od 120eura košta kad odeš po njega u italiju?
koliko košta put?
rolly:
Iz op sam u trstu za 45 min,ne potrošim ništa skoro na put,100kuna za benzin,sve skupa me recimo zx izađe 135 eura-to je ništa,a 300 kuna u đep
ami trade:
a kaj misliš kolko to košta dečka npr. iz Osjeka?
tako da tvoja priča pada u vodu, jer to vrijedi samo za vas koji ste bliže italiji!
rolly:
Pa zato postoji ovaj forum zar ne?da se ljudi informiraju i da trguju djelovima,nije problem se za nekog zauzet i skoknut do it,ima masu ljudi koji to rade pa šalju poštom po cijeloj hrv ili se nađu negdje..ja nevidim problem lega
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju