Tehnički kutak > Tuning skutera
Kupovina Auspuha
Sp-driver:
zx kod mog frenda 1100 kn
rolly:
Ma najbolje uzet nešto polovno u dobrom stanju,neisplati se novo,divljaju sa tim cjenama..u rijeci kad sam gledao u sprintu zx 1400 kuna,a zx u motostaru dođe nekih 120eura,pa se lako izračuna sa kakvim mi lopovima imamo posla u hr..nije svugdje tako al masu prodajnih mjesta drži takve cijene koje nemaju smisLA
dhorvat:
--- Citat: rolly - 20 Ožujak, 2009, 15:50:09 ---Ma najbolje uzet nešto polovno u dobrom stanju,neisplati se novo,divljaju sa tim cjenama..u rijeci kad sam gledao u sprintu zx 1400 kuna,a zx u motostaru dođe nekih 120eura,pa se lako izračuna sa kakvim mi lopovima imamo posla u hr..nije svugdje tako al masu prodajnih mjesta drži takve cijene koje nemaju smisLA
--- Kraj citata ---
Potpis... nažalost :icon_thumright:
ami trade:
a dal razmišljate o tome da na te auspuhe treba platiti porez i još neka davanja, te ih i dopeljati u hrvatsku!
znate li koliko to košta?
dhorvat:
--- Citat: ami trade - 20 Ožujak, 2009, 19:46:00 ---a dal razmišljate o tome da na te auspuhe treba platiti porez i još neka davanja, te ih i dopeljati u hrvatsku!
znate li koliko to košta?
--- Kraj citata ---
Al kako god okreneš, puno je previše dati 1400 kuna za ZX-a.
Zato sam potpisao onu tvrdnju. Jer je realna cijena od 1100-1200 za njega, ali tih 200 kuna više mi nikako nije jasna. Ajde da je negdje bogu-iza-nogu pa ljudi nisu nikad ni čuli za neki drugi dučan. Ali zato postoji pošta :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju