Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
s time da ti traka može povuć boju na koju je zaljepljena pa onda imas 1 posao viška.....imas plastiku bez boje odredis gdje je prijelaz boje i označić i recimo gornja strana će bit plava a donja zuta......tu gdje je prelaz stavis traku s gornje strane i farbaš donju stranu u zutu i to zapamti koliko slojeva bacas ali nekih 5-6 slojeva...kad se boja speče i osuši onda traku skines dole i posto ces dobit točno rub s prelaza plastike na zutu boju to se osjeti pod prstom...e onda uzmes traku onu smeđu za prozore jer dobro drzi a nije jako ljepilo i onda ju stavljas po tome rubu od zute boje s tim da traka ide s gornje strane i vidi se samo plastika znači skroz na rubu zute i skroz prekriješ zutu boju i onda ovaj dio pošpricas u otprilike isto 5-6 slojeva da se izjednači razina boje i odmah skjines sa zute traku ljepljivu i dok se posuši derneš lak i bit ce to ok...to ti je najednostavnije ako radiš sam i neprofesionalno ali može se dobro to odradit...ista stvar je i za više kombinacija....pravi lakireri to rade na svoj način ali to košta ohohoohoh.......nadam se da si shvatio sta sam htio reći...
to ti je traka sta ide oko prozora kad se farba i slično ja sam radio s njom i sve ok...probo sam sa drugim trakama sa izolir trakom i nevalja jednostavno vpovuče negdje komadić boje a ova bude ok.....
nanosi se poslije primera, mozes i cijele plastike prec sa spric kitom ili samo na mjestima di je kitano. preporucam preko cijelih plastika.
krep trakom to izoliras to ti je ona papirnata a za undrtail http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=15594.0
Ljudi..čime je najbolje i najlakše skidati dobro prelakiranu površinu..ako nastavim da šmirglam ništa neću postić jer ide jako sporo..
u kakvu boju ideu plastike1k,2k ili metallicako ide u 1,2k onda s vodobrusnim 600 skini laka ako u metalik onda s 800 vodobrusnim skini lak