Općenito > Generalno o skuterima
titan - aluminij
BiVeR:
pa obično za ove auspuhe za pedesetke, ako nisu krom piše titan il take gluposti , a sad....ručni sat jedan model od čelika kaj ti košta 1500kn isti takav od titana ti košta 1850kn, pa je taka cca razlika u cjeni sam kaj je ovaj sat od čelika težak do bola, a od titana ni ne osjetiš...
roby44:
ne mozes usporedivat sat, na njemu ima par grama materijala, ni ne moze bit neka razlika u cijeni.
a i najcesce su to neki kvazi titani...bila je ona nokia od titana, skupo ko sam vrag.
ili nozevi od titana, a samo ostrica premazana titanom i sl. marketing svasta radi...
StreetRunner:
--- Citat: Doomsday - 01 Ožujak, 2007, 14:55:13 ---Uala, KućnomOgrtaču je najdraže past sa Marsa... :laughing7:
Bilo je govora o robyjevom ZX-u, i kako je lagan... Pa san mu ja reka kako je i taj spuh od čeličnog lima... Kuiš... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma ja se malo zajebajen,nemoj šizit odman.Sorry na OFF-u
Doomsday:
--- Citat: StreetRunner - 02 Ožujak, 2007, 11:32:21 ---
--- Citat: Doomsday - 01 Ožujak, 2007, 14:55:13 ---Uala, KućnomOgrtaču je najdraže past sa Marsa... :laughing7:
Bilo je govora o robyjevom ZX-u, i kako je lagan... Pa san mu ja reka kako je i taj spuh od čeličnog lima... Kuiš... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma ja se malo zajebajen,nemoj šizit odman.Sorry na OFF-u
--- Kraj citata ---
A ša, tebe ovi moji smilići navode na pomisao da ja šizin... :toothy12:
Nisi ti mene vidija kad pošizin... :toothy9:
E, da, i meni sorry na off-u... :icon_biggrin:
BiVeR:
--- Citat: roby44 - 01 Ožujak, 2007, 19:57:13 ---ne mozes usporedivat sat, na njemu ima par grama materijala, ni ne moze bit neka razlika u cijeni.
a i najcesce su to neki kvazi titani...bila je ona nokia od titana, skupo ko sam vrag.
ili nozevi od titana, a samo ostrica premazana titanom i sl. marketing svasta radi...
--- Kraj citata ---
ma znam da memoš tu cjenu uspoređivat kod satova, al ja se samo malo diskretno hvalim :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju