Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s NRG Powerom
dino_sk:
--- Citat: Brla - 16 Ožujak, 2009, 18:34:24 ---alfa je radio usporedbu malossi piaggio centralnih i svi su dosta slični a serijski je tvrđi od zelenog.... stavi znači serijskog.... ako to ne rješi problem kreni od svjećice.... pa onda provjeri dal vuče negdje falš zrak....
--- Kraj citata ---
netreba vracat serijski jer ima dosta lagane rolice 4g :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: dino_sk - 16 Ožujak, 2009, 18:37:47 ---netreba vracat serijski jer ima dosta lagane rolice 4g :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da lagane... puno prelagane. Nebi se cudio da je zbog povisenih okretaja kompresija otisla kvargu
dino_sk:
jbg ...sta je tu je :dontknow: nek otvori masinu pa nek vidi sta je :)
al zapamtite uvijek kod 2t skutera posebno ovih 50 i 70ccm ak pokazuje neke cudne simptome prvo se svjecica mjenja a onda ostalo :icon_thumright:
vvalter:
ok, hvala na odgovorima.....sto se tice karburatora i aspuha to cu ocistiti pa cemo vidjeti....a sto se tice kompresije, nije li 15000 km nekako malo da bi vec karike prosle :icon_scratch:
Osim toga ovi moji lokalni "strucnjaci" tvrde da je kompresija ok....ono kao ako kurbla ide tesko, pa se nisam time zamarao.
Ali kad si vec spmenuo, dati cu da mi je izmjere
3alfa3:
--- Citat: vvalter - 16 Ožujak, 2009, 18:44:04 ---ok, hvala na odgovorima.....sto se tice karburatora i aspuha to cu ocistiti pa cemo vidjeti....a sto se tice kompresije, nije li 15000 km nekako malo da bi vec karike prosle :icon_scratch:
Osim toga ovi moji lokalni "strucnjaci" tvrde da je kompresija ok....ono kao ako kurbla ide tesko, pa se nisam time zamarao.
Ali kad si vec spmenuo, dati cu da mi je izmjere
--- Kraj citata ---
Ovim redom kreni i svaki put probaj motor:
-promijeni svjecicu
-provjeri da li je prirubnica airboxa i karba citava i da ne vuce zrak (kao i semerinzi radilice - oni budu uljavi ako ne valjaju)
-ocisti karb
-provjeri da li je spuh zbog taloga suzen na zavoju prije prigushivaca ili u samom prigushivacu (tamo je najtanji i tamo se najcesce zastopa)
-izmjeri kompresiju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju