Općenito > Trgovine
Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE
vktr:
jel imate ovakav ležaj za ELEKTRO-POKRETAČ (evo slika http://img708.imageshack.us/img708/1001/dsc01722small.jpg)
kolko sam uspio izmjerit čini mi se da je 9-20-6
a kolko sam uspio pročitat piše THAILAND NMB L - 2090ZZ
ako ima na stanju, i cijena me zanima
također me zanima jel imate one male pikse mesingane , isto za anlaser da je unutarnji promjer 9, vanjski nisam siguran al čini mi se da je 12, visina nekih 8....
i također me zanima ako ima piksi takvih dimenzija 8-13-10
hvala unaprijed
lageros-zg:
--- Citat: vktr - 31 Ožujak, 2011, 21:33:54 ---jel imate ovakav ležaj za ELEKTRO-POKRETAČ (evo slika http://img708.imageshack.us/img708/1001/dsc01722small.jpg)
kolko sam uspio izmjerit čini mi se da je 9-20-6
a kolko sam uspio pročitat piše THAILAND NMB L - 2090ZZ
ako ima na stanju, i cijena me zanima
također me zanima jel imate one male pikse mesingane , isto za anlaser da je unutarnji promjer 9, vanjski nisam siguran al čini mi se da je 12, visina nekih 8....
i također me zanima ako ima piksi takvih dimenzija 8-13-10
hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
Imam još 1 komad takvog ležaja, tih dimenzija i koštao bi te 30,50 Kn/1komad
Pikse nemam nikakve na žalost.
vktr:
--- Citat: lageros-zg - 01 Travanj, 2011, 08:41:04 ---Imam još 1 komad takvog ležaja, tih dimenzija i koštao bi te 30,50 Kn/1komad
Pikse nemam nikakve na žalost.
--- Kraj citata ---
eee super, dajte mi taj ležaj spremite negdje ispod pulta :icon_biggrin:, dolazim sutra po njega
i još jedno pitanjce, jel znate vi možda za semering za anlaser, ima tako nečeg? ( za SF100 al kak je krenulo s ležajem čini se da je i semering isti ko na sp180...
evo jedan kolega s foruma je u lagerkomercu uzeo semering za anlaser, pa ak vi imate tako nečeg da odma kod vas sve uzmem, nemam neke podrobnije informacije al mogu donest anlaser pa ako bi to pomoglo u pronalasku semeringa....
ne mogu šublerom doći do dosjeda nutra ali čini se da je nekih 17mm, a osovina koja bi prolazila kroz taj semering je 9mm, debljina bi bila vjerojatno nekih 4-5-6 mm
još jedna informacija ako pomaže, prije par godina je koštao 17kn u lagerkomercu (ako je to taj na koji ja mislim)
tnx
;D
lageros-zg:
--- Citat: vktr - 03 Travanj, 2011, 17:27:46 ---eee super, dajte mi taj ležaj spremite negdje ispod pulta :icon_biggrin:, dolazim sutra po njega
i još jedno pitanjce, jel znate vi možda za semering za anlaser, ima tako nečeg? ( za SF100 al kak je krenulo s ležajem čini se da je i semering isti ko na sp180...
evo jedan kolega s foruma je u lagerkomercu uzeo semering za anlaser, pa ak vi imate tako nečeg da odma kod vas sve uzmem, nemam neke podrobnije informacije al mogu donest anlaser pa ako bi to pomoglo u pronalasku semeringa....
ne mogu šublerom doći do dosjeda nutra ali čini se da je nekih 17mm, a osovina koja bi prolazila kroz taj semering je 9mm, debljina bi bila vjerojatno nekih 4-5-6 mm
još jedna informacija ako pomaže, prije par godina je koštao 17kn u lagerkomercu (ako je to taj na koji ja mislim)
tnx
;D
--- Kraj citata ---
Na žalost nemam gdje pronaći podatak za to, prošao sam cijelim netom i ništa nisam pronašao.
Inače imam simering 9x17x4,5 i košta 14,00 Kn/1kom
A ležaj ti je već odvojen i čeka.
ivanm:
kakva je situacija s ležajima za radilicu 20x52x12? trebao bih danas doć po garnituru sa semerinzima.. do kad je uopće radno vrijeme?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju