Općenito > Trgovine

Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE

<< < (27/47) > >>

fic:

--- Citat: robert - 30 Ožujak, 2011, 16:27:22 ---kao što smo se i dogovorili moj me ležaj danas čekao. moram još jednom reći da je kontakt sa strankama jednostavno genialan. sve informacije u vezi ležajeva ili semeringa su dostupne u najkraćem roku. LAGEROS, svaka čast!

--- Kraj citata ---

kolko si dao para za taj lezaj za arm suport??? to je dosta potrosan materijal pa je dobro znat...

robert:
27 ili 28 kuna sa popustom inače je 38

fic:
odlicna cijena.... ja nisam naisao nigdje ispod 60 kn :S

lageros-zg:

--- Citat: robert - 30 Ožujak, 2011, 16:27:22 ---kao što smo se i dogovorili moj me ležaj danas čekao. moram još jednom reći da je kontakt sa strankama jednostavno genialan. sve informacije u vezi ležajeva ili semeringa su dostupne u najkraćem roku. LAGEROS, svaka čast!

--- Kraj citata ---

Hvala i nema na čemu  :icon_thumright:
Bitno da je slučaj riješen i da je otklonjena sumnja oko točne dimenzije, jer na netu (scooter centar) je jedna dimenzija, a u SKF katalogu druga (kada govorimo o onoj oznaci BB1-3013 B, odnosno 17x47x14). No, još jednom se pokazalo da nema razloga sumnjati u SKF katalog, pogotovo kad se radi o njegovim proizvodima   :)

A isto tako je bitno spomenuti da taj ležaj nije nikakva teška specijala, osim brtve zelene boje i drugačijeg markiranja oznake za očito potrebe prema tvornici, radi ekskluzive, jer od kako sam prije 2 dana poslao upit u SKF za cijenu tog originala, odgovora još nema, jer je možda zaštićen i može se kupiti samo u originalnom pakiranju... no.... ja još čekam, pa kad bilo kakav odgovor stigne, javim.

:hello:

lageros-zg:
Evo da odmah javim ovdje vama da je stiglo 150 komada 20x52x12 NTN ležaja Made in Japan, čelični kavez, 8 kuglica. Ležaj za Piaggio/Gilera 50ccm, a ide i na neke Peugeot radilice

54,00 Kn/1kom iliti 108,00 Kn/2komada

Iaku još nisu ni na stalaži, stanje se počelo topiti, a sezona gotovo da je i počela, tako da osigurajte svoj primjerak još danas :toothy12: (koja spika  :laughing9:)

Tako da ne bi bilo nismo znali  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju