Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (4/55) > >>

melkiot:
znaci, na kraju, dali je bolje kupit novog kineza ili tajvanca ili rabljenog talijana tj. nesto slicno kvalietnije?

Punisher:
Ja bi rađe tražio polovan skuter, samo ako se ne kužiš baš nađi nekog ko zna da ti ne bi netko nešto podvalio  :happy6:

Mr J:

--- Citat: melkiot - 28 Veljača, 2007, 19:54:22 ---znaci, na kraju, dali je bolje kupit novog kineza ili tajvanca ili rabljenog talijana tj. nesto slicno kvalietnije?

--- Kraj citata ---

Ako zelis biti miran 2 god. da nista ne taknes kupi Lunu...

Ako zelis sranje kupi baotiana...

Ako zelis pilu kojoj treba promijeniti neke stvari onda kupi polovni piaggio, minarelli (Yamaha Aerox, Nrg, Runner...)

melkiot:
sta je to minarelli??

eh,vidio sam da ima cagiva mito od 50ccm....dali je za nju potrebna A kategorija ili se to isto ubraja u moped? tj. M kategorija? ili H,nisam sigurna??

neznam ako je netko cuo, no nesto se pricalo da bi se sa tom M kategorijom kubikaza sa 50ccm povecala na 125ccm?to bi bilo super, kupis Mito 125 ili NSR ili slicno, i vozis bezu A kategorije?

Punisher:

--- Citat: melkiot - 01 Ožujak, 2007, 10:27:59 ---sta je to minarelli??

eh,vidio sam da ima cagiva mito od 50ccm....dali je za nju potrebna A kategorija ili se to isto ubraja u moped? tj. M kategorija? ili H,nisam sigurna??

neznam ako je netko cuo, no nesto se pricalo da bi se sa tom M kategorijom kubikaza sa 50ccm povecala na 125ccm?to bi bilo super, kupis Mito 125 ili NSR ili slicno, i vozis bezu A kategorije?

--- Kraj citata ---
Minarelli ti je vrsta mašine, osim njega postoji morini mašina i možda još koje (nisam siguran, netko će me već nadopuniti).
Ako cagiva mito ima 50ccm trebao bi spadati pod moped. Za povećanje kubikaže za tu kategoriju mopeda nisam siguran.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju