Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi rez. auspuh za sp180 - pomoc! kako zadihtati?

<< < (4/4)

Mr J:
Jedno od rjesenja ti je da sa i druge strane navaris usice za oprugu kako bi ravnomjernije djelovao na spoj... To su malo glupo napravili jer samo stezanje s jedne strane nema toliku ucinkovitost kao s obje.  :icon_thumright:

speed:

--- Citat: Mr J - 15 Ožujak, 2009, 23:06:54 ---Jedno od rjesenja ti je da sa i druge strane navaris usice za oprugu kako bi ravnomjernije djelovao na spoj... To su malo glupo napravili jer samo stezanje s jedne strane nema toliku ucinkovitost kao s obje.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to sam ja mislio napraviti,i kad bi prodavao spuh,rekli bi da sam ga sjebao ja...to cu ja privariti ovaj tjedan da se ne giba u tom dijelu

Mr J:

--- Citat: speed - 15 Ožujak, 2009, 23:29:53 ---to sam ja mislio napraviti,i kad bi prodavao spuh,rekli bi da sam ga sjebao ja...to cu ja privariti ovaj tjedan da se ne giba u tom dijelu

--- Kraj citata ---

nebi rekli da je sjeban... LOL! Ako se napravi dovoljno dobro izgledat ce kao da je serijski tako...

Ako zavaris onda ces napraviti sranje :)

speed:

--- Citat: Mr J - 16 Ožujak, 2009, 10:02:41 ---nebi rekli da je sjeban... LOL! Ako se napravi dovoljno dobro izgledat ce kao da je serijski tako...

Ako zavaris onda ces napraviti sranje :)

--- Kraj citata ---
od vibracije mi se na spoju prosirio na spuhu onaj dosjed,sada sam ja s patent kljestima to lijepo sve stisnuo da grana ulazi na knap i federe stavio

rezultat:

ne zvecka vise i ne trese,spoj ko svaren,giba se dovoljno da ne pukne :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju