Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi rez. auspuh za sp180 - pomoc! kako zadihtati?
speed:
ma pucat ce,stane mozda ali kolko se namucis da je stavis gore i ozuljas si i ruke i plastike i spuh
RideRR4EveRR:
pucat če sigurno ako se zavari. Nejde ni crvenim silikonom za velike temperature. Treba jednostavno nabit sa GUMENIM čekičem kolko ide gore i onda full tvrde federe stavit...
Grozni:
Neznam kak ima runner al dragster ima selen kojih 2 cm od ispuha cilindra. tak da kod montaze tok malog nastavka sam morao skidat masinu da ga mogu prisarafit. razmisljao sam napravit i stavit bakrene sajbice il nekakvu bakrenu piksu.
Grozni:
a kod stavljanja grane netream nabijat il nesto slicno jer jako lagano ide gore u jednom pokretu. bez zibanja grane i slicno.
RideRR4EveRR:
--- Citat: Grozni - 15 Ožujak, 2009, 21:04:26 ---Neznam kak ima runner al dragster ima selen kojih 2 cm od ispuha cilindra. tak da kod montaze tok malog nastavka sam morao skidat masinu da ga mogu prisarafit. razmisljao sam napravit i stavit bakrene sajbice il nekakvu bakrenu piksu.
--- Kraj citata ---
Tako i sp ima. Isto zezancije oko stavljanja na šarafe. Al ja sam to skemijo nekako bez skidanja mašine hehe... Ovo šta ide lagano nema veze svejedno ga malo ali jako lagano tucni sa gumenim . I tvrde federe da full stegnu i to bi moralo bit to. Jedino da se nije baš full pohabalo jedno o drugo. Al sumnjam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju