Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: nemam srece da ga j...s  (Posjeta: 16639 )

0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline RideRR4EveRR

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Stunt Яide
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
Odg: nemam srece da ga j...s
« Odgovori #80 : 16 Ožujak, 2009, 13:53:20 »
. Ma nedo bog više padova  :icon_thumright: . Fakat je jedan od ružnijih osječaja... Ja sam se prije isto moro tako bacit za frendom. Na sljemenu smo se spuštali i išli smo lagano jedan uz drugog i pričali i on samo nesto. pogodio u neki komad drva na cesti. I on se kotrljo i motor isto tako i krenuli prema dolje a dolje ono litica , rokneš par "katova" niže. I bacio se sa svog motora trćo primio njegov motor a on se več bio zaustavio i to je to.
Potpis

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #81 : 16 Ožujak, 2009, 13:55:32 »
znam, zajebano je to..
Frend i ja neki dan isli na sljeme i dok smo se penjali isli smo takvom brzinom da sam ja mogao sve slikati mobitelom...
On je htio ispast faca na kameri pa je delao pi*darije i skoro roknuo...
taj sam

Offline PitBull Aerox

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje, BiH
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSetup: zaribao...
« Odgovori #82 : 16 Ožujak, 2009, 14:33:30 »
ak je netko ovdje nesretan i zapita se sta je skrivio bogu to sam onda ja... petak 13. navečer oko ponoći zaustavi me policija u autu i popusim sud zbog "upravljanja vozilom bez posjedovanja vozačke dozvole", i naravno, pored kazne mogao bi popusit zabranu polaganja godinu ili dvije dana... sutra dan, radi toga okrutno se posvadjam sa starom, (ocu ni nesmjem rec jer ce mi jebat sve zato sta opet mora na sud, a pored suda i kod socijalnog radnika samnom) da bi nazvao prijatelja da dodje po mene na motoru, suzukiju gami 125 da bi se nekih 1km od moje kuce polupali zato prvo zbog brzine, sjekli smo krivinu a poslje nje na citavoj traki znaci ne sa strane bio parkiran jebeni golf 2 i on pokusa izbjec vidi da ne moze da cemo se zabit u auto i po kocnici, zadnji kraj poceo bacat i baci nas s puta i prodjemo kroz kanal i u ogradu se slupamo, sreca izvrnuli se na suprotnu stranu od ograde inace bi nam mozgove u sepet kupili jer ni jedan nije imao kacigu. da bi mi sutra dan, znaci sinoc navece djed zavrsio u bolnici, srecom, dobro je...   :-X

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
« Odgovori #83 : 16 Ožujak, 2009, 14:39:26 »
ak je netko ovdje nesretan i zapita se sta je skrivio bogu to sam onda ja... petak 13. navečer oko ponoći zaustavi me policija u autu i popusim sud zbog "upravljanja vozilom bez posjedovanja vozačke dozvole", i naravno, pored kazne mogao bi popusit zabranu polaganja godinu ili dvije dana... sutra dan, radi toga okrutno se posvadjam sa starom, (ocu ni nesmjem rec jer ce mi jebat sve zato sta opet mora na sud, a pored suda i kod socijalnog radnika samnom) da bi nazvao prijatelja da dodje po mene na motoru, suzukiju gami 125 da bi se nekih 1km od moje kuce polupali zato prvo zbog brzine, sjekli smo krivinu a poslje nje na citavoj traki znaci ne sa strane bio parkiran jebeni golf 2 i on pokusa izbjec vidi da ne moze da cemo se zabit u auto i po kocnici, zadnji kraj poceo bacat i baci nas s puta i prodjemo kroz kanal i u ogradu se slupamo, sreca izvrnuli se na suprotnu stranu od ograde inace bi nam mozgove u sepet kupili jer ni jedan nije imao kacigu. da bi mi sutra dan, znaci sinoc navece djed zavrsio u bolnici, srecom, dobro je...   :-X

I ja sam rokno na petak 13.
Potpis

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #84 : 16 Ožujak, 2009, 14:47:56 »
ak je netko ovdje nesretan i zapita se sta je skrivio bogu to sam onda ja... petak 13. navečer oko ponoći zaustavi me policija u autu i popusim sud zbog "upravljanja vozilom bez posjedovanja vozačke dozvole", i naravno, pored kazne mogao bi popusit zabranu polaganja godinu ili dvije dana... sutra dan, radi toga okrutno se posvadjam sa starom, (ocu ni nesmjem rec jer ce mi jebat sve zato sta opet mora na sud, a pored suda i kod socijalnog radnika samnom) da bi nazvao prijatelja da dodje po mene na motoru, suzukiju gami 125 da bi se nekih 1km od moje kuce polupali zato prvo zbog brzine, sjekli smo krivinu a poslje nje na citavoj traki znaci ne sa strane bio parkiran jebeni golf 2 i on pokusa izbjec vidi da ne moze da cemo se zabit u auto i po kocnici, zadnji kraj poceo bacat i baci nas s puta i prodjemo kroz kanal i u ogradu se slupamo, sreca izvrnuli se na suprotnu stranu od ograde inace bi nam mozgove u sepet kupili jer ni jedan nije imao kacigu. da bi mi sutra dan, znaci sinoc navece djed zavrsio u bolnici, srecom, dobro je...   :-X

Vozis auto bez dozvole pa dobis veliku kaznu, vozis se na motoru bez kacige....
Da te sad zalimo sto ti krsenje zakona ne prolazi nekaznjeno?

Cestitke policajcu koji te zaustavio. Mozda je spasio neciji zivot.

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #85 : 16 Ožujak, 2009, 20:05:54 »

Vozis auto bez dozvole pa dobis veliku kaznu, vozis se na motoru bez kacige....
Da te sad zalimo sto ti krsenje zakona ne prolazi nekaznjeno?

Cestitke policajcu koji te zaustavio. Mozda je spasio neciji zivot.

apsolutno.
jerbo majku ako nebi golim rukava udavio idiote sfunjene koji voze bez kacige.

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #86 : 16 Ožujak, 2009, 20:09:11 »
Ja bez kacige NIKUD ne idem...tko imalo razmišlja uvijek nosi kacigu na skuteru/motoru...

Offline Mrle Mrki

• forumski skuteraš
  • Aprilia In Heart
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia SR 70
  • MojSetup: Trophy
  • MojSpuh: za sad RR Chrom
« Odgovori #87 : 16 Ožujak, 2009, 20:10:39 »
apsolutno.
jerbo majku ako nebi golim rukava udavio idiote sfunjene koji voze bez kacige.

potpis, ali sta govorit, ako njemu nije stalo do zivota sta tebe onda briga.

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
« Odgovori #88 : 16 Ožujak, 2009, 22:04:25 »
duje je samo htjeo reč da bi bilo glupo kad bi svi stavljali takve padove... Kaj ja sam neki dan stunto i posklizno se na nekakvo ulje i malo gore nastrado nego ovo . Život ide dalje. A vi dečki ozdravite brzo  :icon_thumright:

taman san to tia rec... :icon_thumright:

Offline stoske_durlaneze

• forumski skejter
  • **
  • MojSpuh: stock
« Odgovori #89 : 16 Ožujak, 2009, 22:10:14 »
ja pao jednom sa 60 km/h bez kacige i od tad kacigu nosim i u wc .... :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #90 : 16 Ožujak, 2009, 22:14:20 »
ja pao jednom sa 60 km/h bez kacige i od tad kacigu nosim i u wc .... :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Ne zelim znat za sto ju tamo koristis  ;D

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
« Odgovori #91 : 16 Ožujak, 2009, 22:16:00 »

:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Potpis

Offline stoske_durlaneze

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #92 : 16 Ožujak, 2009, 22:31:07 »
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #93 : 16 Ožujak, 2009, 22:37:59 »
ja nisam prije volio nositi kacigu,unazad zadnje dvije godine stalno je na glavi....sad mi ju je i spasila,i nije jednom neg vise puta :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline stoske_durlaneze

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #94 : 16 Ožujak, 2009, 22:40:31 »
ja nisam prije volio nositi kacigu,unazad zadnje dvije godine stalno je na glavi....sad mi ju je i spasila,i nije jednom neg vise puta :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
cak i one kineske kacige kolko tolko mogu da izdrze jedan pad .... pricam ovo iz iskustva  :toothy12: :toothy12:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #95 : 16 Ožujak, 2009, 22:43:45 »
Kaciga najcesce zastiti glavu od struganja po cesti i laksih udaraca koji pritom nastaju, a tek u manjoj mjeri direktne udarce u nesto. Zato je i jeftina kaciga na glavi puno bolja nego nikakva.

Mene moja kaciga svakodnevno spasava. Od bumbara, osa, muha, musica, upale sinusa, ponekad od kise....  ;D
« Zadnja izmjena: 16 Ožujak, 2009, 22:45:32 3alfa3 »

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #96 : 16 Ožujak, 2009, 22:45:39 »
cak i one kineske kacige kolko tolko mogu da izdrze jedan pad .... pricam ovo iz iskustva  :toothy12: :toothy12:
a vidi sad razlike,moja kaciga je ixs i kostala je 870 kn,speedburnova je arai i kostala je 600 kn,moja je visa,tj pokriva mi ispod brade veci dio,a njegova mi je u ravnini s bradom,ja nisam vrat oderao a on je...stoga bolje dat par sto kuna vise :icon_thumright:

Offline stoske_durlaneze

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #97 : 16 Ožujak, 2009, 22:55:31 »
a vidi sad razlike,moja kaciga je ixs i kostala je 870 kn,speedburnova je arai i kostala je 600 kn,moja je visa,tj pokriva mi ispod brade veci dio,a njegova mi je u ravnini s bradom,ja nisam vrat oderao a on je...stoga bolje dat par sto kuna vise :icon_thumright:
ja ne kazem da treba stediti na kacigi ... ipak kaciga je vazna .... ali ipak je bolje kina nego nista ... jer da nisam nosio kacigu[kinesku] ... bilo bi svasta nesto .... ja sam drusnuo sa 60 km / h direkt na glavu ... kaciga se rasprstala ko prskalica a meni nista ... :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline Mrle Mrki

• forumski skuteraš
  • Aprilia In Heart
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia SR 70
  • MojSetup: Trophy
  • MojSpuh: za sad RR Chrom
« Odgovori #98 : 16 Ožujak, 2009, 23:30:48 »
na zastitnoj opremi ne treba stedit, pogotovo na kacigi, mislim da bi za kacigu trebalo dat bar preko 1 000kn da je to ipak malo kvalitetnija, a ne da lupis u pod s njom i pukne odmah, i da je stiropor u njoj debljine 0,5 cm tako rec kao da nemas kacigu.

Offline stoske_durlaneze

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #99 : 16 Ožujak, 2009, 23:47:38 »
na zastitnoj opremi ne treba stedit, pogotovo na kacigi, mislim da bi za kacigu trebalo dat bar preko 1 000kn da je to ipak malo kvalitetnija, a ne da lupis u pod s njom i pukne odmah, i da je stiropor u njoj debljine 0,5 cm tako rec kao da nemas kacigu.