Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 r1200 vs yasuni c16 ??
aeroxtuning:
i kolika bi bila trajnost trophyija by hac i stage6 r1200 uz kvalitetno ulje i zagrijavanje?
3alfa3:
--- Citat: robert - 14 Ožujak, 2009, 21:07:13 ---to bi i mene zanimalo, želio bi izvući što više iz neprerađene malossi mhr replice AC. sad neko govori o polini forrace 3.
--- Kraj citata ---
Forrace 3 je isti (ili skoro isti) kao i forrace 1. Midrace spuh bez blokada koji je radjen za LC Polini Corsa kit. Taj kit je vrlo slican LC replici pa je i taj spuh odlican za njega. Ne znam kako stvari stoje sa AC replicom za minarelli. Opcenito je misljenje da se Forrace bolje "snalazi" na Piaggio verziji - kao sto se i Yasuni spuhovi bolje "snalaze" na Minarelliu.
Forrace 2 nije samo "obican" forrace sa blokadama jer je na njemu (barem za Piaggio) grana drugacija i spuh daje manju snagu.
Za tvoju serijsku repliku ne postoji apsolutno pogodjen spuh, ali 3-4 modela se daju lijepo vozit na njoj. Za idealnu kombinaciju bi se trebao odluciti za spuh, a onda cilindar dat na obradu za doticni spuh
3alfa3:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Ožujak, 2009, 21:32:31 ---i kolika bi bila trajnost trophyija by hac i stage6 r1200 uz kvalitetno ulje i zagrijavanje?
--- Kraj citata ---
Svakako manja od kombinacije sa C16, a osjetno manja od kombinacije sa nardom
aeroxtuning:
aha.i zanima me koliko bi jos specijala mogo napravit na trophyija?busen je sad na klip 47.6 mm ako se ne varam...
seba:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Ožujak, 2009, 21:49:56 ---aha.i zanima me koliko bi jos specijala mogo napravit na trophyija?busen je sad na klip 47.6 mm ako se ne varam...
--- Kraj citata ---
mislim da je jmeni hac rekao jos jedna specijala da ide,imam isto 47,6
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju