Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 r1200 vs yasuni c16 ??
aeroxtuning:
@seba-sta cemo u vezi dijelova?ja bi uzeo taj stage6 pa probat na trophyja odvozit sto vise...kasnije bih stavio stage6 racing ili tpr i r1200 bi bio idealan...reko si da imas kupca?
seba:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Ožujak, 2009, 21:57:32 ---@seba-sta cemo u vezi dijelova?ja bi uzeo taj stage6 pa probat na trophyja odvozit sto vise...kasnije bih stavio stage6 racing ili tpr i r1200 bi bio idealan...reko si da imas kupca?
--- Kraj citata ---
ako hoces moze meni ostat stage6,pa kupis samo overange,kuplung i primar ako neces auspuh,a ako hoces prodam ti i njega. ovaj za yasunija mi je rekao da ce javit jos ako ce ga uzet
gumy:
--- Citat: seba - 14 Ožujak, 2009, 21:52:39 ---mislim da je jmeni hac rekao jos jedna specijala da ide,imam isto 47,6
--- Kraj citata ---
možeš još staviti 48.0mm klip, dalje od toga ja baš nebi išao (neznam ni jel ima još neki veći klip) jer se dosta smanjila debljina cilindra na perima nakon specijale
Crazy Kuree:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Ožujak, 2009, 18:27:49 ---cini mi se od svih stage6 modela da je jedino replica losa.nisam cuo da se neko zalio na ostale.svakako bih ga kromirao.sada imam yasuni r ali nece mi bit dovoljan
--- Kraj citata ---
Nisi čuo jer ga u HR skoro nitko nije imao, čisto sumljam da je kvaliteta bolja kod ostalih Stage6 auspuha
hac:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Ožujak, 2009, 21:32:31 ---i kolika bi bila trajnost trophyija by hac i stage6 r1200 uz kvalitetno ulje i zagrijavanje?
--- Kraj citata ---
ajmo reć da je 5000 km vrlo optimistićna prognoza
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju