Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?

<< < (18/19) > >>

mrcina:
a što ide moderatora ako se on ne pridržava pravila.

eeeee tu ti je pravo pitanje.

nego jesi za malo švace .

eladio:

--- Citat: mrcina - 15 Ožujak, 2009, 14:06:56 ---a što ide moderatora ako se on ne pridržava pravila.

eeeee tu ti je pravo pitanje.

nego jesi za malo švace .

--- Kraj citata ---

postanu admini  :toothy3:

Nikon:
hmmz malo komplikacija na kraju..

zasto zakljucat oglas kad ce opet isti postat modificirani...

mislin sistem do sad je bia sasvim ok (na nacin koji san ja to radia)..

napises nepravilan oglas... ja se unutar posta potpisem i kazem ispravi....
sutra pogledam.. nema prepravke.. ode oglas... (oglas koji izbrisem posaljem pp procitaj pravila, cijena je obavezna itd.)
moderiranje trznice nije tesko ko je dosta online jer nema 100 oglasa dnevno vec 10tak... ako neko nema volje 10 postova prepravit nemoze bit mod.

cemu opominjat ljude za K:, P:, PiP kad to sam ispravis za sekundu i mirna bosna... upozoris usera ako konstantno to radi i cao..
za nedostatak kilometraza, kune.. dogadja se da neko zaboravi nesto napisat... ljudi smo jbg

dosad na ovaj sistem nije bilo prituzbi :)

ovako sad lockaj ovaj, on napise drugi, moze opet nesto falit.. pa lockaj taj.. komplikejšns

pravila je trebalo po meni modificirat u pogledu... dobis opomenu.. 24 sata proslo.. nisi popravia... dovidjenja  :toothy11:

eladio:

--- Citat: Nikon - 15 Ožujak, 2009, 14:11:18 ---hmmz malo komplikacija na kraju..

zasto zakljucat oglas kad ce opet isti postat modificirani...

mislin sistem do sad je bia sasvim ok (na nacin koji san ja to radia)..

napises nepravilan oglas... ja se unutar posta potpisem i kazem ispravi....
sutra pogledam.. nema prepravke.. ode oglas... (oglas koji izbrisem posaljem pp procitaj pravila, cijena je obavezna itd.)
moderiranje trznice nije tesko ko je dosta online jer nema 100 oglasa dnevno vec 10tak... ako neko nema volje 10 postova prepravit nemoze bit mod.

cemu opominjat ljude za K:, P:, PiP kad to sam ispravis za sekundu i mirna bosna... upozoris usera ako konstantno to radi i cao..
za nedostatak kilometraza, kune.. dogadja se da neko zaboravi nesto napisat... ljudi smo jbg

dosad na ovaj sistem nije bilo prituzbi :)

ovako sad lockaj ovaj, on napise drugi, moze opet nesto falit.. pa lockaj taj.. komplikejšns

pravila je trebalo po meni modificirat u pogledu... dobis opomenu.. 24 sata proslo.. nisi popravia... dovidjenja  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ti mozes i sam kao moderator ispraviti naslov , kazna je zakljucavanje oglasa da nema bumpa...
ti mozes kao moderator popraviti neke detalje.. kazna je zakljucavanje oglasa da nema bumpa..

..ali cijene ako nema , ti to ne mozes znati.. i ne mozes popraviti..
ako imas volje , svakako mozes upozoriti clana da ispravi oglas bez da ga zakljucas , dapace to preporucam , pogotovo kad su clanovi novi na forumu..

ipak to je stvar tvoje dobre volje , jer to u biti od tebe trazi vise posla  :icon_thumright:

eladio:
clj ovih pravila je u biti bio da ostane sve kako je, samo da se u biti ne brisu nepotpuni oglasi, vec da se samo zakljucaju (kazna da nema bumpa)  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju