Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?
3alfa3:
--- Citat: eladio - 15 Ožujak, 2009, 13:35:28 ---i taj se zakljucava i meni prijavljuje...
nego imamo problem, user ipak ne moze editirati post , kad je tema zakljucana :BangHead:
--- Kraj citata ---
Mislim da je najbolje rjesenje brisati nepotpuni oglas, a onaj ko ga je objavio da dobije od moderatora link na pravila oglasavanja (ako i to). Niko se nebi smio osjecat uvrijedjeno zbog toga.
Ionako broj takvih oglasa nije velik
ChRiStIaN:
Oodržavam gospodina alfu! Nije ti ok oglas, briše se. Drugi puta sam 100% siguran da će oglas valjat. Jer na greškama se uči! Ako ti je oglas nestao, nestao je s razlogom! I nema se sta moderator kome opravdavat! Ja sam na toj poziciji jer valjda ima admin povjerenja u mene i kad moderiram ne moderiram sa srcem nego s razumom! Kod mene vrijedi, kako za mojeg brata tako i za nekog ko je 300 kilometara dalje od mene!
eladio:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2009, 13:38:18 ---Mislim da je najbolje rjesenje brisati nepotpuni oglas, a onaj ko ga je objavio da dobije od moderatora link na pravila oglasavanja (ako i to). Niko se nebi smio osjecat uvrijedjeno zbog toga.
Ionako broj takvih oglasa nije velik
--- Kraj citata ---
- Neupisivanjem jednog ili dva od obaveznih podataka, oglas se smatra poluispravnim i biti ce zakljucan ..upozorenje (razlog) ce biti istaknuto unutar oglasa , i pisat ce nick moderatora koji vam je moderirao oglas. U slučaju da želite bumpat, po pravilu bumpanja , nakon 7 dana na vama je da isti oglas ponovo potpuno ispravan predate , da bi oglas ostao otkljucan za bump.
- Neupisivanjem više od dva obavezna podatka , ili uzastopnim predavanjem poluispravnih oglasa, takav oglas se smatra neispravnim i moderator ga zakljucava uz upozorenje oglasivacu privatnom porukom ! Nakon jednog upozorenja , moderator slijedece oglase moze brisati bez upozorenja , posto smatra da ste shvatili pravila, ali ih ne zelite prihvatiti ! ako vas je moderator upozorio na neispravan oglas, pitajte ga da vam objasni nesto sto vam mozda nije jasno.
Zloupotreba u vidu (uzastopnog) "bumpanja" se kaznjava iskljucivanjem oglasivaca s foruma na 48 sati.
3alfa3:
--- Citat: ChRiStIaN - 15 Ožujak, 2009, 13:41:59 ---Oodržavam gospodina alfu...
--- Kraj citata ---
ne pretjeruj ;D
mrcina:
ako ga brišeš napiši zašto jer bu ovaj opet napisao isto i onda u krug.
onda dolazi do ovg odprije.
nije teško napisat obrisano zbog cijene, nema slike, nema tog i tog ili nepravilan naslov.
mora se znati točan razlog brisanja a ne brisati u nedogled te pisati nepravilno u nedogled.
ako mu zaključaš oglas ima PM nek ti pošalje ispravljeni a ti mu onda editiraš oglas i napišeš ispravljen.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju