Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Rijeka 22.03.2009
sven_vx:
--- Citat: Chupsy - 13 Ožujak, 2009, 00:54:48 ---joj, kad krenu zavoji nećemo puštat gas...
ko da neznaš
tebi je to niš ja ću zaklat motor
--- Kraj citata ---
vozit cemo se lijepo i polako sa ostalom ekipom.... :icon_thumright:
kolko sam skuzio islo bi nas zasad oko 7...aj neka pisu oni koji zele ic da se tu sve dogovorimo
RideRR4EveRR:
idem. Kakvo če vrjeme bi ?
2TDottore:
ja idem sigurno.......al ak ce ic neko ko se malo sporije vozi i ima fobiju zavoja ja se vozim ko i on.......a ak nece bit takvih onda ak bas ocete sportsku voznju do dolje ja sam uvjek za i hvatat cemo se medjusobno po G.Kotaru do Grobnika........ pa ko zadnji placa rucak u Rijeci.........sva sreca pa znam cestu skoro napamet......... :party0048:
sven_vx:
--- Citat: RideRR4EveRR - 13 Ožujak, 2009, 10:51:25 ---idem. Kakvo če vrjeme bi ?
--- Kraj citata ---
to ce se tek znat sljedeci tjedan najkasnije srijeda,cetvrtak...jer sada gledat prognozu nam nis ne znaci...mogu oni rec divno i krasno vrijeme,a u gorskom kotaru snijeg...loool :icon_biggrin:
sven_vx:
--- Citat: 2TDottore - 13 Ožujak, 2009, 10:53:44 ---ja idem sigurno.......al ak ce ic neko ko se malo sporije vozi ja se vozim ko i on.......a ak nece bit takvih onda ak bas ocete sportsku voznju do dolje ja sam uvjek za i hvatat cemo se medjusobno po G.Kotaru do Grobnika........ pa ko zadnji placa rucak u Rijeci.........sva sreca pa znam cestu skoro napamet......... :party0048:
--- Kraj citata ---
kaj nisi reko da uzimas vxr-a od susjeda???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju