Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Rijeka 22.03.2009

<< < (3/67) > >>

2TDottore:
uzimam....al nije od susjeda neg od frenda.....da susjed ima vxr-a u kolekciji nebi prodavao sp-a i kupovao vxr-a  :laughing7:

sven_vx:

--- Citat: 2TDottore - 13 Ožujak, 2009, 11:04:15 ---uzimam....al nije od susjeda neg od frenda.....da susjed ima vxr-a u kolekciji nebi prodavao sp-a i kupovao vxr-a  :laughing7:

--- Kraj citata ---
onda neznam zasto pitas dali ide neko ko vozi ko i ti...ja sam mislio da ides sa stalkerom...idemo svi sa 250,180,200 i njih par sa 50ccm...polagana voznja u skupini i nebi trebalo bit problema... :icon_scratch:

ivan007:
ako idu neki sa 50 ccm-a mozda bi i ja iso al nista nije sigurno jos :sad3: a inace nema sanse da bi vas mogo pratit :toothy3:

sven_vx:

--- Citat: ivan007 - 13 Ožujak, 2009, 11:11:09 ---ako idu neki sa 50 ccm-a mozda bi i ja iso al nista nije sigurno jos :sad3: a inace nema sanse da bi vas mogo pratit :toothy3:

--- Kraj citata ---
alo LAGANA VOZNJA ce bit...svi mogu ic...ako idemo ko ekipa onda idu oni sa 50ccm,200ccm i ostali...jer ovako da odj****o nekog zbog kubikaze njegovog motora nebi bilo u redu,a i nije problem nekog pricekat ako ostane iza... :icon_thumright:

RideRR4EveRR:
Idem sigurno . Osim ako sad baš nebude neko skureno vrjeme...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju