Tehnički kutak > Napravi sam
Kako promeniti Torque Driver, Zadnji remenik, čemu služi kako radi i mane
mmario73:
Test sam odradio, nema više markera, ide remen do kraja..
evo jedan tube, sad koliko se vidi...
3alfa3:
--- Citat: mmario73 - 12 Ožujak, 2009, 10:37:09 ---Meni se čini da je tačkom obeležen kanal sa večim uglom tj 38 stepeni za manji prenos momenta, a ovi drugi 36... Teško je primetiti veoma su slični uglovi..
--- Kraj citata ---
Ja sam (Malossi Torque za Piaggio 50) slikao pod pravim kutem i u Photoshopu zakretao sliku kako bi vidio o koliko stupnjeva se radi i izmjerio da je tocka iznad kanala koji oznacava 36°
Mozda ja krivo mjerim, ali radi se o tome da kut oznacen tockom drzi remen dulje u kracem omjeru, a kut koji nema tocku dopusta brzu promjenu prijenosa (36 je kao da je tvrdji centralni, a 38 kao da je meksi u pitanju)
Evo slika gdje se vidi kolika je razlika:
mmario73:
da to sam i ja shvatio, taj ugao je u direktnoj sprezi sa centralnom oprugom, dobro je da je najzad linearan, u odnosu na fabrički kymco koga nije šanse bilo dobro naštelovati....Prezadovoljan kako sada radi.. Neke stvari jednostavno ne obratim pažnju, uvek sam prvo bio za engine tuning, na kraju zbog prenosa izgubih dosta na performansama...
SlowRider:
Kajem se to prije nisam stavio torq driver, tek nakon ove teme sam poceo razmisljati o tome...
mmario73:
10 puta ću ponoviti, svaki euro vredi....
već sam počeo razmišljati da su fabričke centralne nelinearne u svom spektru rada pa je ovaj nelinearni torque projektovan za njih, a mi naravno odmah promenimo centralnu na neku pollini ili malossi, i zeznemo celu matematiku....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju