Tehnički kutak > Napravi sam
Kako promeniti Torque Driver, Zadnji remenik, čemu služi kako radi i mane
3alfa3:
--- Citat: wonderkid - 14 Ožujak, 2011, 18:50:17 ---pa ono glavno se ustanovilo da vrijedi para i ako se ima mogucnosti da se uzme jer neces pozalit
--- Kraj citata ---
Ovisi.
Noviji Piaggio prijenosi imaju vec prilicno linearne polutke. Ja sam stavio torque i skinuo ga i prodao nakon par dana. Je da on radi savrseno, ali ni serijske polutke nisu "za bacit".
Stariji piaggio ili minarelli je druga prica - tu je torque prava stvar
wonderkid:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Ožujak, 2011, 19:00:07 ---Ovisi.
Noviji Piaggio prijenosi imaju vec prilicno linearne polutke. Ja sam stavio torque i skinuo ga i prodao nakon par dana. Je da on radi savrseno, ali ni serijske polutke nisu "za bacit".
Stariji piaggio ili minarelli je druga prica - tu je torque prava stvar
--- Kraj citata ---
jel znas ti jel ima kakve razlike izmedu tih novih piaggio polutki,morini polutki i malossi linearni polutki,ili je to isti vrag
Miki-speedy:
A da li bi bilo moguce preradit serijske polutke? :toothy9:
Ekysha:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 23 Ožujak, 2011, 21:08:07 ---A da li bi bilo moguce preradit serijske polutke? :toothy9:
--- Kraj citata ---
Klasično fušarenje na našim forumima :angry7:
Uvijek želite izvuč nešto iz original dijelove
Pa covijek ti lijepo kaze vrijedi svake kune, polovnih nadjes za 300kn :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: Ekysha - 23 Ožujak, 2011, 21:17:07 ---Klasično fušarenje na našim forumima :angry7:
Uvijek želite izvuč nešto iz original dijelove
Pa covijek ti lijepo kaze vrijedi svake kune, polovnih nadjes za 300kn :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A sta ako uzivam u preradjivanju orig. dijelova? :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju