Tehnički kutak > Napravi sam

Kako promeniti Torque Driver, Zadnji remenik, čemu služi kako radi i mane

<< < (7/8) > >>

wonderkid:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 23 Ožujak, 2011, 21:46:34 ---A sta ako uzivam u preradjivanju orig. dijelova?  :angry7:

--- Kraj citata ---
onda si bas u ovom slucaj fuser

zipst:

--- Citat: wonderkid - 24 Ožujak, 2011, 00:08:49 ---onda si bas u ovom slucaj fuser

--- Kraj citata ---
::)

3alfa3:

--- Citat: wonderkid - 14 Ožujak, 2011, 19:08:13 ---jel znas ti jel ima kakve razlike izmedu tih novih piaggio polutki,morini polutki i malossi linearni polutki,ili je to isti vrag

--- Kraj citata ---

Znam samo za razliku novih piaggio polutki i malossi. Malossi su potpuno linearne, a piaggio ima prvu polovicu sirenja nesto ostrije nego drugu polovicu, ali nije velika razlika i ako ne trazis savrsenstvo, sasvim je dobra ta polutka

Ekysha:
Citajuci sve ove teme o polutkama i ja sam odlucio da cu nesto poduzet...
S obzirom da imam Gileru Runner 98god...(stare polutke) moram ih promijenit...
Jedino se dvoumim izmedju opcije Torque Driver ili samo da stavim pomicni dio Remenice od novijeg modela Piaggia (ali tu ima dosta posla da se preradi) zato mi je Malossij privlacniji...jer je cisti Plug n play...

luna500rr:

--- Citat: Ekysha - 24 Ožujak, 2011, 16:32:16 ---Citajuci sve ove teme o polutkama i ja sam odlucio da cu nesto poduzet...
S obzirom da imam Gileru Runner 98god...(stare polutke) moram ih promijenit...
Jedino se dvoumim izmedju opcije Torque Driver ili samo da stavim pomicni dio Remenice od novijeg modela Piaggia (ali tu ima dosta posla da se preradi) zato mi je Malossij privlacniji...jer je cisti Plug n play...

--- Kraj citata ---

jednostavnije ti je kupit linearne polutke 134mm od novog modela za 100-150kn i nema kemijanja nikakvog...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju