Tehnički kutak > Napravi sam

Kako promeniti Torque Driver, Zadnji remenik, čemu služi kako radi i mane

<< < (4/8) > >>

mmario73:
da ovo je peugeot, sve jedno očigledno da i ovde ima duža i kraća..
.. da se vratim na fabrički centralnu učinila mi se izuzetno tvrda kod pritiska prema kraju, moraću vagom premeriti.. do polovine je izuzetno meka, da to ne računamo jer je u nultom položaju već toliko stegnuta, kasnije na 3/4 je mnogo veći pritisak potreban, a do kraja veoma jako treba pritisnuti... dok je kod brendiranih recimo pollini plava manje više isti pritisak potreban za celi hod opruge..

veliki problem je kod serijske bio što drastično promeni karakteristiku na temperaturi, iako je dekla na kymcu fabrički otvorena, nakon 10-ak minuta vožnje, dosta omekša...

SlowRider:

--- Citat: mmario73 - 01 Lipanj, 2009, 00:37:56 ---.. da se vratim na fabrički centralnu učinila mi se izuzetno tvrda kod pritiska prema kraju, moraću vagom premeriti.. do polovine je izuzetno meka, da to ne računamo jer je u nultom položaju već toliko stegnuta, kasnije na 3/4 je mnogo veći pritisak potreban, a do kraja veoma jako treba pritisnuti... dok je kod brendiranih recimo pollini plava manje više isti pritisak potreban za celi hod opruge..

--- Kraj citata ---

Kod mene se torq ponasa tako da sa povecanjem brzine treba sve tvrdju oprugu, znaci ova tvoja serijska bi bila taman.

andy:

--- Citat: SlowRider - 01 Lipanj, 2009, 00:18:05 ---imao sam takav slucaj, samo sto se problem desio kada sam stavio torsion controller, osjeti se jasno u voznji kada odjednom naglo povisi okretaje.

Sto se tice malossi opruga, postoji bijela duza i kraca, zuta duza i kraca (minarelli).

--- Kraj citata ---

Da to sam i ja skužio, tj da i dHorvat :D  I sad razlika npr malossi bijela duža i kraća.. Koja je razlika ? Jel je da ono s dužom prevrti na 30kmh il je to s kraćom ?  :icon_scratch:

Endin:
Da nisam prato tvoju temu nikada ne bih znao u cemu je problem,naime ja imam velik prekid ubrzanja od 60-75km/h opadnu okretaji,a kada sam skidao Torque Driver(ne rastavljao) primjetio sam rukama kada razvlacim da ne hoda kao "podmazan" u jednom djelu nego kao da zagrebe zakoci...Dali bi to predstavljalo problem???
Svaka cast :notworthy:

mmario73:
viđao sam da se potroši taj kanal, pa ume da zapne... to ume značajne probleme da donese u ubrzanju... takav torque je za izmenu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju