Tehnički kutak > Tuning skutera
Alarm // fxr 180 .... pitanje..
180fxr:
80 dolara..al opet dok ti izades on je vec uteko...,. nije to to.. ovak ga imas na snimci,..,pokazes mu i nalemas ga
Nikon:
ako istrci van zgrade vidit ce mi ga mater s prozora (kako je bila tesko bolesna, i sad je nesposobna za rad stalno je doma)...
ako krene u svoj stan vidit cu ga ja dok se spustam...
tu znas sta sljedi... mene straj sta bi mu napravia
a da bi mi dira motor u zgradi mora imat kljuc od odvojenih vrata...
al a nebi volia rijesit kamericu od iToxa bi... da se malo obracunam s kretenima..
iTox hvala puno... preko pay pal uredno kupujem na ebay? (nisan nikad nista tamo uzea)
iTox:
da, paypal ti je najsigurniji način.. napravi account potvrdi si jednu kreditnu i nemaš beda..
kazes liku da ti opremu posalje kao "GIFT" (samo mu naznaci "please mark as a gift when sending") i onda prodje carinu
bez pdv-a i carinskih troškova i dodje na adresu koju si napisao u paypalu..
manje od 2 tjedna.. a cijena je i više nego pristupačna!
a moja kamerica sada ima ulogu tako da nebi bas iznajmljivao..
ako ti se da zezat sa tim evo jedna 25x25 mm wireless
ali onda trebas kupit usb prijem (piše ti dolje da dolazi sa tv prijemnikom)
i trebas stavit jos koju antenu negdje izmedju koja ce prosljedit signal dalje ako je vise
od 50 metara.. i trebas jos software sam nać (to je najlaksi problem) i tako to...
http://www.007.com.hr/spyvideo2.html
Nikon:
narucia san alarm, al nigdi nisan moga nac tu opciju mark as gift.. ocito san glup ko top...
ima san i paypal acc i ebay acc al ebay nikad nisan koristia za kupovinu..
posla san liku privatnu poruku da mi marka as gift .. oce to proc?
iTox:
--- Citat: Nikon - 11 Ožujak, 2009, 21:36:17 ---narucia san alarm, al nigdi nisan moga nac tu opciju mark as gift.. ocito san glup ko top...
ima san i paypal acc i ebay acc al ebay nikad nisan koristia za kupovinu..
posla san liku privatnu poruku da mi marka as gift .. oce to proc?
--- Kraj citata ---
to je to sta sam ti zelio rec :)
posaljes mu kontakt poruku ili email sa brojem posiljke..
a cak niti netrebas jer lik vidi tvoj mail ako je isti kao i račun od paypala ce ga povezat..
ponekad prodje.. ponekad ne pa trebas jos platit 100 kn na to neke carine i to..
ovisi kako se da ovima na carini.. sretno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju