Tehnički kutak > Tuning skutera
Alarm // fxr 180 .... pitanje..
Nikon:
znam da je bilo vec 50000 tema o alarmu, al to su uglavnom c mod alarmi.. a meni triba nesto vise...
posto mi je opet neko ostetia skuter (citaj ovaj put ugasia ciku u sic i ostavia rupu skupa s cikom.. da stvar bude saldja sic je tapeciran prije misec dana..) ... nedavno probia gumu nozem..., stari skuter neko friza...
skuzia san da naravno sve to nije slucajno... sad zivim u zgradi, nocu je skuter garaziran samo dio zgrade ima pristup u te prostorije... dakle neko od susjeda je...
posto zgrada ima 10 katova, ja na osmom.. treba mi osim alarma i dojava stanja skutera...
trazia san na brzinu nesto al nigdi nisan nasa alarm koji bi mi dojavia da neko dira skuter prije nego pocne zvizdat ili dok zvizdi...
jel zna ko di mogu pogledat takav alarm, ima li ko i kako radi... doslovno mi je pun racku ovog i nije me briga da je 1000kn ..
zva sna policiju al oni mi nemogu bas pomoc... samo zapisnik napisu i cao.. doslovno san lud i nekog cu naklepat ko malog majmuna.. help please...
Edit:
cesto san nalazia i limun po sicu (na starom skuteru) .. izgrizlo mi sve i izgubilo boju, razno razno smece itd...
Edit2:
nekidan mi je i auto razbia neko po vratima
a nisan u svadji s nikim... niti mi starci.. a auto je kadett iz 76. tako da me neko jebe u cmar...
savijeti kako rijesit uz alarm dobrodosli...
iTox:
decko tebi treba nesto drugo, a zove se spy camera.. veoma je mala i radi na bateriju i wireless baterija traje i po mjesec dana
samo je stavis u garazi gore u kut niti se ne primjeti sitna je jako, i preko wirelessa gore tebi na laptopu sprema zadnjih 5 dana
i onda kada vidis da ti je nesto sredjeno ljepo ides gore po zapise stanes recordat i pregledas (on ti sam registrira kada se neko micao oko tvog motora pa
pregledas automatski samo te djelove i vidis tko je i sta radio)
potrazit cu ti tu kameru ja sam je imao neko vrijeme sa ebaya sam je kupio!
Nikon:
ajd molim te kupia bi to, ili posudia uz kaparu i sl.
180fxr:
daj vidi stvarno kolko je para... i ja bi uzo to.. ili niko ti kupi..iskoristi da saznas ko je... pa ju prodaj meni jer tebi nece vise trebat jer ce taj decko imat slomljene noge
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
iTox:
druga solucija 2smjerni alarm ko sta ima cmod ali postoji i za motore
opet ebay..!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-WAY-LCD-PAGER-MOTORCYCLE-REMOTE-START-BIKE-ALARM-NEW_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ34284QQihZ023QQitemZ360134874603QQrdZ1QQsspagenameZWDVW#ebayphotohosting
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju