Tehnički kutak > Tuning skutera

dal ima svjetla kad ima kita

<< < (2/5) > >>

mrcina:
stani ako nisi prčkao po struji a samo si pojačavao mašinu kitom u kojem nema strujnih dijelova to znači da upotrebljavaš serijalu za struju a to znači da struje ima.
ako si mijenjao sve a to znači pripremao skut za trke dobio si i ovo što si napisao.
ako kupuješ za nabrijavalje skuta sa 50 na 70 ccm za civilno korištenje tj.korištenje u prometu nemožeš dobiti sportsku iliti trkačku verziju kita več samo cestovnu gdje se struja nedira.
ja još nisam niš tunirao ti jesi roby pa ispravi.

roby44:
sve to ide u kompletu, ha valjda je radio neko ko zna, ne  bi prodavali da je nemoguce. u teoriji zvuci logicno,a buduci da radi onda je sve ok.  al skupa je to igra....

Mr J:
ugl. imas struje koje se koriste za utrke i tamo nema svjetala i sva struja se koristi za snagu...

No, ima i ova malossijeva struja koja je street legal...

BlitzMan:
Jebe vas brnic takve i sa takvim jadnim objasnjenjima osim MR J jer pise tocno

Znaci ovako

Malossi Innenrotor nema svijetla jer je samo za utrke, laksi magnet, otvoreni CDI i drugacija bobina
Italkit Innenrotor isto nema svijetla kao malossi i ima nesto drugaciji CDI koji se rikta sa malim cipovima koji kostaju oko 40 eura
Polini innenrotor nije full za utrke ima drugaciji magnet nema seletru i ima prikljucak za svijetla moglo bi se reci medju innenrotorima najslabiji u vezi performansi
Kod innenrotora malossi i italkit mozete zanemarit instalacije jer je sve direkt spojeno i skuter si palite na kurblu a gasite ga tako da ler buse jako mali pa da se sam gasi kad nedajete gas skuteru ili si mozete zice slozit na prekidac +/- kao sto je kod mene.
Ako si mislio na CDI malossi ili polini ili tpr ili tako nesto onda imas i dalje svijetla i samo se mjenja CDI ili npr kao kod malossi TC unit se mjenja i bobina jer se dobije CDI i bobina.

mrcina:
pa tako sam i ja nešto napisao.
kitevi za utrke imaju samo osnovu za utrke znači nema svjetla a za civilnu upotrebu imaju.
samo neznam dali se serijska struja i trkači kit mogu kombinirati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju