Tehnički kutak > Tuning skutera
dal ima svjetla kad ima kita
ADRO 3:
nekoliko mi je puta receno da kada je na scootu napravljen tuning da nema svjetla
a moju sumnju je jos vise potvrdila ona polinijeva struja "sa svjetlima" sta to znaci da ako stavim od malossia ili od italkita nece bit svjetala ???
neam pojma ajde mi malo pojasnite
mrcina:
pitam ja tebe od kuda skutu struja za svječicu.
glupo pitanje jelda, meni zvuči glupo a tebi isto .
tako meni zvuči tvoje.
ako skut radi i dobiva stuju onda nemaš frke jedino ako ti nešto tokom tuninga nije se skurilo.
ADRO 3:
heh :toothy12: hvala imam ja svojih bisera...
ako je to tocno onda moze lock ako imate nes za dodat dodajte
roby44:
ceeekaj malo.... polinijeva struja nema svijetla, malossi ima. sve se ulaze u pogon svijecice.
mislim da ima veze s innerotorom. cilj ja da bude sto laksi, pa je situacija obrnuta od serijale, ne vrte se magneti nego zavojnice, to znaci da se olaksala radilica i ima vise snage. sve to je rezultat manje struje al vise snage na radilici.
Mr J:
--- Citat: roby44 - 25 Veljača, 2007, 22:55:28 ---ceeekaj malo.... polinijeva struja nema svijetla, malossi ima. sve se ulaze u pogon svijecice.
mislim da ima veze s innerotorom. cilj ja da bude sto laksi, pa je situacija obrnuta od serijale, ne vrte se magneti nego zavojnice, to znaci da se olaksala radilica i ima vise snage. sve to je rezultat manje struje al vise snage na radilici.
--- Kraj citata ---
Kako ce to izvesti na standardnom bloku na koji se montira?!?!?!
Fizicki nemoguce!
A i kako ce onda nariktati kut paljenja?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju