Tehnički kutak > Tuning skutera

dal ima svjetla kad ima kita

<< < (4/5) > >>

OvErLoAd:

--- Citat: roby44 - 25 Veljača, 2007, 22:55:28 ---ceeekaj malo.... polinijeva struja nema svijetla, malossi ima. sve se ulaze u pogon svijecice.
mislim da ima veze s innerotorom. cilj ja da bude sto laksi, pa je situacija obrnuta od serijale, ne vrte se magneti nego zavojnice, to znaci da se olaksala radilica i ima vise snage. sve to je rezultat manje struje al vise snage na radilici.

--- Kraj citata ---

LOL, vrti se magnet, samo je manji i lakši, i nalazi se unutar zavojnice, a ne oko nje kao kod serijskih paljenja.

roby44:

--- Citat: OvErLoAd - 28 Veljača, 2007, 12:42:46 ---
LOL, vrti se magnet, samo je manji i lakši, i nalazi se unutar zavojnice, a ne oko nje kao kod serijskih paljenja.

--- Kraj citata ---

a kolko sam ja  cuo vrte se zavojnice, sto je i logicno jer je zavojnica laksa od magneta. pa ak nije tako, kriva informacija.  :dontknow:

mrcina:
može i to a može i magnet.daj mi kaži i objasni na koji nečin dolazi do vrtnje rotora pa ču ti objasniti koja je bolja solucija.

roby44:
pa radilica ga vrti....

mrcina:
odlično najbolje ti je kad se vrte magneti jer onda ti je alternator manji i lakši od solucije da se vrti zavojnica.manji skut manji alternator slabija struja.
maxi skuter veči alternator bolja struja.
i ovo što proizvodi je jednosmjerna struja a kad se vrti zavojnica ti je izmjenična struja.
prvome treba regulator struje a drugome regulator i ispravljač.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju