Općenito > Generalno o skuterima
4T skuter
dolac:
--- Citat: dhorvat - 12 Ožujak, 2009, 13:50:44 ---Pa čuj, ne zaboravi da moraš mijenjati ulje na 4T. :drunken_smilie:
I nema vožnje fol gas cijelo vrijeme ako želiš dugotrajno rješenje. A ako uzmeš u obzir da 4T sa fol gasom ide ko 2t na 2/3 gasa, onda računaj kakva će ti to biti vožnja. :toothy3:
--- Kraj citata ---
naravno da moram mijenjat. al jeftinije mi je svakih 10k km promjenit ulje nego svakih 1000km doljevat.
jasno je meni i oko v-max, i glupo zvuci, ja bi 2t najradje, al mi je skuplji utoliko kaj vise trosi i jer ja ne stavljam žnj ulje u skuter.. ne znam, našao sam jedan dobar nrg za soma eura u oglasniku pa cu vidjet jos sta cu. :/ zakinut sam s lovom, a sve oslo u kujac kad me u 9.mj. prosle god lik s bmw-om skupio na cesti i tad sam popušio svoj nrg....
dolac:
--- Citat: Agil - 12 Ožujak, 2009, 17:33:11 ---drž se ti GY6 motora...imaš puno veći izbor od Baotiana i kopija Baotiana, odnosno Filly-ja - Peugoeta vclic, npr...( SYM Sympli, TGB.Capuccino ...i naravno Kymco - City, Super 8, stari agility..., eventualno RS..- vidi review na SS portalu)..
istina, 50 ccm GY6 je preslab za brdoviti Balkan, za Panonsku nizinu i nije...- zato obavezno kit 80 !
( iz osobnog iskustva - zračno hlađenje je sasvim dovoljno za vožnje do 40 km ( duže nisam vozio) - a za dalje...ma ionako ne kupuješ skuter za dalje....)
uostalom i Zip ti je 4T, s tim da je kit puno teže dobavljiv....
--- Kraj citata ---
kaj znači to GY6?
apropo kita, nisam ga stavljao na 2t nebi ni na 4t motore.. meni je samo da imam prijevoz do grada iz remeta i obavit po gradu kaj trebam. i jasno mi je da sam na brdu i da se treba popet gore.. no sa serijskim nrg powerom nisam išao prek 6 banki uz mirogojsku.... :/ a kad smo sjeli burki i ja ne želim se ni prisječat onih 34 km/h na cesti..... :BangHead:
luna500rr:
--- Citat: dolac - 13 Ožujak, 2009, 13:51:35 ---kaj znači to GY6?
--- Kraj citata ---
Vrsta 4t motora, kopija honde, ugradjiva se u baotjane i vecinu zutih
SlowRider:
--- Citat: dolac - 13 Ožujak, 2009, 13:51:35 ---kaj znači to GY6?
apropo kita, nisam ga stavljao na 2t nebi ni na 4t motore.. meni je samo da imam prijevoz do grada iz remeta i obavit po gradu kaj trebam. i jasno mi je da sam na brdu i da se treba popet gore.. no sa serijskim nrg powerom nisam išao prek 6 banki uz mirogojsku.... :/ a kad smo sjeli burki i ja ne želim se ni prisječat onih 34 km/h na cesti..... :BangHead:
--- Kraj citata ---
Sa 4T skuterom ces ici duplo sporije o ovom slucaju...
Agil:
eto za orijentaciju....uz mirogojsku mislim da bi moj Agility s serijskim 50 ccm mojih 90 kg žive vage vukao 20 - 25 km /sat, a s kitom 40 - 42 km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju