Općenito > Generalno o skuterima
4T skuter
dolac:
trazim si nekakav 4t skut, moze i kinez :D
ne znam kaj na trzistu od 4t skutera valja pa molim vasa misljenja, savjete.. jedino kaj mi je zapelo za oko jest kymco agility city 50, ima cak i 16 cola kotace.. sam me hebe kaj ima zracno hladjenje.. znam da nemrem i ovce i novce, al ja bi nes 4t s vodenim hladjenjem :D
juric_16:
novi neos 4t
luna500rr:
neos, ili ako ces za jednokratnu upotrebu-baotian-djelova ko u prici mos kupit tri umjesto neosa pa kad se koji pokvari samo premjestis tablicu s jednog na drugi i vozi :happy6:
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 11 Ožujak, 2009, 21:56:50 ---neos, ili ako ces za jednokratnu upotrebu-baotian-djelova ko u prici mos kupit tri umjesto neosa pa kad se koji pokvari samo premjestis tablicu s jednog na drugi i vozi :happy6:
--- Kraj citata ---
:uff: Eto, tako to mi radimo na balkanu :toothy9:
Neznam zašto baš mora biti 4T ali taj Neos sam već prije jako nahvalio, ali htio bih baš vidjeti kako to funkcionira u praksi. Ako ga kupiš, javi dojmove :icon_thumright:
dolac:
--- Citat: dhorvat - 12 Ožujak, 2009, 09:55:38 --- :uff: Eto, tako to mi radimo na balkanu :toothy9:
Neznam zašto baš mora biti 4T ali taj Neos sam već prije jako nahvalio, ali htio bih baš vidjeti kako to funkcionira u praksi. Ako ga kupiš, javi dojmove :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imao sam nrg powera i opet bi njega uzimao, al mi serijala troši 5l.. ne da mi se ić svaki dan na pumpu ostavljat po 40kn.. :/
a i 4t mi je jeftiniji zbog ulja kaj ne moram svakih cca soma km davat >100kn..
znam da su 4t slabiji i da to nije to, al čisto za po gradu će mi bit valjda dobro.. znam da idem s konja na magarca, al eto, za sad se samo informiram dal ima kaj dobrog 4t kaj ima u ponudi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju