Tehnički kutak > Tuning skutera

preporuka - kit

<< < (2/8) > >>

Losinj:
otvori i pogledaj sta se desilo ako se desilo...na tvom mjestu ja bi to uradio i naravno po potrebi zamjenio karike lezaje mozda i tak,a i dao bi ga nekom ko zna dobro nastimat barem karb,al prenos se lako rjesi .....

Po?etnik:
karb sam si sam rijesio, 96 glavna i zeger na drugom zubu. nisam jos gledo boju svjecice cekam ljepse vrijeme  :icon_thumright: al mislim da je idealna ... samo  u pocetku je bila 70 pa se tu bojimda nije sta bilo ... a da cu ga otvorit to svakako, nadam se da nije pun riseva iako ne daje nikake naznake... nema problema s paljenjem i vozi normalno ..

DvdAerox:
Gle, i taj spuh sta imas ti neda da se mhr replica izrazi do kraja, nekuzim sta bis ti jaceg?
Jedan lik je imo sporta i mhr repliku pa preso na repliku sa replikom i nije uopce osjecao neke razlike.... ako hoces nesto jace onda idi i sa jacim spuhom, ili stavi shota gore i vec ce ic osjetno bolje..... dzabe ti stavljat jaci kit kada nece radit ni na 50% svog normalnog rada....

Losinj:
e da sa shotom bi to trebalo ic bolesno.. :icon_thumright:

Po?etnik:
ne namjeravam mjenjat spuh.. ovime sam zadovoljan ... znaci da ostanem na replici ... a sta kazete za torque drive i usis ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju