Tehnički kutak > Tuning skutera

preporuka - kit

(1/8) > >>

Po?etnik:
ovako cisto informativno, zanima me koji je kit najjaci a da pase na moj setup?...  ocekujem strucne ocjene, tipa alfa, ili mozda haca koji cilindre pozna dosta dobro ... usput radi se o piaggio LC! setup : MHR replica spuh, HPC radilica, malossi delta, malossi multivar, karb dellorto 21 phbg, spuzvasta gljiva... ostalo mislim da nije toliko bitno! i jos jedno pitanje, dal da kupujem veci usis (imam serijski sa karbonskim lamelama) i malossi torque drive, dal cu ista dobit s time i dal mi se isplati bacit pare na to ? sto se tice kita zanima me dugotrajnost, a ne tipa MHR team gdje stalno moram mjenjat klip karike itd... trenutno imam MHR replica, kada zariba dal da ponovo uzimam ili postoji nesta jace da odgovara na taj setup

giannelli:
zasto ides s razmisljanjem da ce zaribat.

na tvom mjestu preradi cilindar i imat ces jaci pouzdani kit, i samo ga odrzavaj.

doritos:
moj iskreni i prijateljski savjet da se okanis tih kiteva i ostalih zajbancija...pare idu ko nista jer je ovo full skup sport, stalno bude nesto jebalo, zacvikalo itd...ne vredi to sve tolko...ak ti runner nije dovoljno brz il sta vec onda ga prodaj i dodaj lovu za nesto vece i jace,iskreno...

znam da je gust al to nevredi tolko para i zivaca itd... :icon_thumright:

Losinj:
da sta predvidjas zaribavanje???....koji lik :toothy9:

i da kaj fali tom setupu,mora to ic ko avion kad je nastimano

--- Citat: doritos - 11 Ožujak, 2009, 16:25:06 ---moj iskreni i prijateljski savjet da se okanis tih kiteva i ostalih zajbancija...pare idu ko nista jer je ovo full skup sport, stalno bude nesto jebalo, zacvikalo itd...ne vredi to sve tolko...ak ti runner nije dovoljno brz il sta vec onda ga prodaj i dodaj lovu za nesto vece i jace,iskreno...

znam da je gust al to nevredi tolko para i zivaca itd... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

to je istina,gust je al je skupo,razmisljam o prodaji svog ;D

Po?etnik:
ne namjeravam ja njega promijenit zato sto on ne ide, ide on zadovoljan sam... nije nastiman i racunam kad bude nastimat da ce bit super ... pa racunam na to da ce  zaribat zbog gljive, a neko vrijeme jje bio na siromasnoj smjesi i nakratko bio osto bez ulja pa vec sumnjam da ima stete i da bi  mogo riknut ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju