Tehnički kutak > Tuning skutera

preporuka - kit

<< < (7/8) > >>

Po?etnik:

--- Citat: vpucko - 11 Ožujak, 2009, 23:37:59 ---e pocetnik sorry al ahahahahah :D

drz se ti ovog svog... daj nekome da ti postela karb i prijenos jer ovo tvoje.... mislim stavio sam diznu 86 mislim da je smjesa idealna lol :) super ti je stelanje :) samo daj nekome da postela i super ce bit :)

--- Kraj citata ---

prvo nauci citat pa onda dodi pametovat

vpucko:
ok 96 promasio sam tipku :)

dhorvat:
početnik, imaš 500 postova a još uvijek si početnik  :toothy11:

Šala...

Kak ti misliš da ćeš izvuć više snage sa MHR replica auspuhom. Pa taj spuh je nešto jači od ZX-a i definitivno je neisplativ za te novce.

Puno para si dao za njega, i sad očekivaš neke performanse sa njime... Ali vidio sam kako se taj spuh ponaša na MHR replici AC kod dottorea i mogu ti reć da je ostal razočaran sa (tada) bačenih 1800 kuna.

Umjesto kaj kit mijenjaš, ti bi trebao kupit drugi spuh a ovog prodat, ako nađeš uopće kupca a da ne prodaješ ispod cijene. I skini termogrupu da vidiš u kakvom je sve stanju, zamijeni dihtunge i karike ako treba i piči dalje. Samo to sve lijepo naštelaj i to je to....  :icon_thumright:

MHR replica sa nardom je jača od sp180 ako se dobro uštela. Bio sam svjedok tog doživljaja na semaforu  :laughing9: :laughing9:

Po?etnik:
jel bolji shot ili nardo? koji bi bolje lezo na replici

giannelli:
shot i nardo su jedan te isti spuh, samo sto jedan proizvodi gianelli, a drugi top performance.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju