Općenito > Generalno o skuterima

Diler Generic-a u okolici ST

<< < (10/19) > >>

Mr J:

--- Citat: veliki - 01 Ožujak, 2007, 22:34:09 ---Vidija san da si pisa i o tuningu xora. Koliko ti je dostupan tuning?

--- Kraj citata ---

ima dosta dijelova jer je to kopija minarellija i pasu neki dijelovi sa malagutija i nesto ima svojih i nesto od nekoga drugog motora, ma sve se da iskombinirati...

veliki:
Da, mislija san na dostupnost. Ma cini mi se slab taj xor 125, barem po papirima,  oko 7 ks!?
Dobro ne ocekujem da ima 15 ks ka malgutiji gilere i sl. ali makar 11, 12. Mislim, koliko uopce moze uvatit km/h sa 7 ks?

roby44:

--- Citat: veliki - 03 Ožujak, 2007, 19:58:16 ---Da, mislija san na dostupnost. Ma cini mi se slab taj xor 125, barem po papirima,  oko 7 ks!?
Dobro ne ocekujem da ima 15 ks ka malgutiji gilere i sl. ali makar 11, 12. Mislim, koliko uopce moze uvatit km/h sa 7 ks?

--- Kraj citata ---

to sto oni napisu su bajke. treba sjest na motor i probat provozat da odma sve znas, naravno bez blokada.

veliki:
Ma da, to si dobro reka.  :notworthy: Ali ne znan kad cu to moc jerradin do 5 a ducani rade do 4.30  :icon_tongue:

veliki:
Danas san proba Olivera i xora, samo onako za sist, jer nema za provozat  :sad1: :sad1: Oliver ima nekako jeftinu plastiku i nije bas pogođen, malo mi je i visok sic( mozda da san tezi, bija bi taman  :toothy10:) ali zato xor mi se cini idealan, tako da je lako moguce da cu njega uzet  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju