Općenito > Generalno o skuterima

Diler Generic-a u okolici ST

(1/19) > >>

veliki:
E doomsday,mozda ti znas: ima li di u Kastelima, Splitu, Trogiru diler za XOR skutere? Nasa san na netu nekog gore blizu ZG, ali mi je to bezveze jer ne znam onda radi servisa, necu valjda svaki put  u ZG radi servisa, iako se volin vozit hehe.
Inace me zanima Generic XOR 125.

Doomsday:
Mislin da ti Mayer u Splitu (ima dućan Trident u Trogiru) drži i XOR-a... :icon_scratch:

Aj ti lipo meni napiši koliko love želiš potrošit i kakvi otprilike ti se skuteri sviđaju, pa ćemo mi pričat o skuteru... :icon_biggrin:

StreetRunner:
to san mu i ja reka.Najbolkje da kaže koliko misli love potrošit pa ćemo mu tražit piaggio i minareli mašine

Doomsday:

--- Citat: StreetRunner - 26 Veljača, 2007, 10:54:14 ---to san mu i ja reka.Najbolkje da kaže koliko misli love potrošit pa ćemo mu tražit piaggio i minareli mašine

--- Kraj citata ---

Pa, nisan ja mislija u stilu da mora bit piaggio ili minarelli, ša fali yamahi... :laughing7: A nikad se nezna, ni kinezi nisu svi loši, moj još uvik nije ispustija dušu (a toplo se nadan da i neće... :toothy3: )

IZd:

--- Citat: Doomsday - 26 Veljača, 2007, 14:39:28 ---
--- Citat: StreetRunner - 26 Veljača, 2007, 10:54:14 ---to san mu i ja reka.Najbolkje da kaže koliko misli love potrošit pa ćemo mu tražit piaggio i minareli mašine

--- Kraj citata ---

Pa, nisan ja mislija u stilu da mora bit piaggio ili minarelli, ša fali yamahi... :laughing7: A nikad se nezna, ni kinezi nisu svi loši, moj još uvik nije ispustija dušu (a toplo se nadan da i neće... :toothy3: )

--- Kraj citata ---

Sad ćeš imati "maraton" tesi do Karlobaga i nazad, pa što bude... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju