Općenito > Trgovine

Malossi X-Kevlar Belt

<< < (3/6) > >>

pitaNS:
nije on hermetički zatvoren, imaš rupu sa zadnje strane kod točka, trebalo bi...i taman još ove rupe što imaš trebalo da je dosta...ali....kevlar bi svakako pomogao u tome!

vktr:

--- Citat: pitaNS - 11 Ožujak, 2009, 22:58:57 ---nije on hermetički zatvoren, imaš rupu sa zadnje strane kod točka, trebalo bi...i taman još ove rupe što imaš trebalo da je dosta...ali....kevlar bi svakako pomogao u tome!

--- Kraj citata ---
nemam ja inače nikako rupu osim ovih kaj sam zbušio :toothy12:

dhorvat:
Kupi kevlar i gotovo. Prodam ti ja jednog rabljenog za 100 kuna za piaggio LC  :toothy3:

vktr:

--- Citat: dhorvat - 12 Ožujak, 2009, 15:50:27 ---Kupi kevlar i gotovo. Prodam ti ja jednog rabljenog za 100 kuna za piaggio LC  :toothy3:

--- Kraj citata ---
već mi ovaj neno debeli nudi jednog, al se nekaj premišlja, dobro uglavnom remenja ne fali, nude se na sve strane, tako da uzimam il tvoj il njegov razrađeni tak da odmah vidim razliku

3alfa3:

--- Citat: vktr - 12 Ožujak, 2009, 17:03:00 ---već mi ovaj neno debeli nudi jednog, al se nekaj premišlja, dobro uglavnom remenja ne fali, nude se na sve strane, tako da uzimam il tvoj il njegov razrađeni tak da odmah vidim razliku

--- Kraj citata ---

Neces ODMAH vidjet razliku jer se remen mora prilagodit TVOJIM polutkama. Vjerojatno ce to trajat dulje nego sa novim remenom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju