Općenito > Trgovine
Malossi X-Kevlar Belt
vktr:
--- Citat: benelli - 11 Ožujak, 2009, 15:12:17 ---u trstu ti je 200kn malossi kevlar
--- Kraj citata ---
pa u sloveniji mi je 180 kn, samo treba doć do tamo :toothy12:
a trenutno ne da nemam para nego sam u minusu :laughing6:
kaj onda velite, taj kevlar bi mi trebao rješiti sljedeći problem: motor kad je hladan dobro ide dobro vuče, sve ok, kad napravim 20 km u komadu nema start, moram se pogurat nogom ko na baotijanu
3alfa3:
--- Citat: vktr - 11 Ožujak, 2009, 18:59:50 ---kaj onda velite, taj kevlar bi mi trebao rješiti sljedeći problem: motor kad je hladan dobro ide dobro vuče, sve ok, kad napravim 20 km u komadu nema start, moram se pogurat nogom ko na baotijanu
--- Kraj citata ---
Zvuci kao problem sa pregrijanim remenom - kevlar bi to popravio
vktr:
aa ovoga kad stavim kevlar, oće li bit potrebe, tj koristi od bušenja dekla, to se inače radi samo zbog remena ili nije loše da se i ovo ostalo hladi?
3alfa3:
--- Citat: vktr - 11 Ožujak, 2009, 19:29:47 ---aa ovoga kad stavim kevlar, oće li bit potrebe, tj koristi od bušenja dekla, to se inače radi samo zbog remena ili nije loše da se i ovo ostalo hladi?
--- Kraj citata ---
Ako je sada hermeticki zatvoren ,onda bi bilo pametno malo prozracit, ali ako vec ima kakvo takvo hladjenje, onda samo ako osjetis problem
vktr:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Ožujak, 2009, 19:41:36 ---Ako je sada hermeticki zatvoren ,onda bi bilo pametno malo prozracit, ali ako vec ima kakvo takvo hladjenje, onda samo ako osjetis problem
--- Kraj citata ---
a čuj mrvu sam izbušio, ali ne na mjestima di bi trebalo biti,(http://pce.hostili.com/images/D066741600x1200zyiu.jpg, još nema i kurble pa je tamo rupa :icon_biggrin: i ima još jednna rupa tamo dole uglavnom nije hermetički zatvoreno) ajde kad ulovim vreman budem to još malo doradio da bude propuh, a moram ga i ispolirati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju