Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zimska vožnjica do Karlobaga - nedilja 4.3.2007.

<< < (37/38) > >>

Punisher:
OK.  :icon_thumright:
Jel ti rekao Doomsday da ima još čega pametnog za uzet osim pin-locka i podbradka??

Genesis051:
A, ništa... "zimska vožnjica do Karlobaga" je prošlo svršeno vrijeme... morat će se, ovaj put,  jedna strana malo više potrudit... ali sad ja mogu i dalje, Runner sad sam ide, ja mu moram samo izvrtat desnu ručku  :laughing7: (imam više povjerenja u novu svjećicu, a svakako i u ovaj volan)...
Samo, dobijam osjećaj, kao da vidim Eladia i Zoxa: Neeemooooj !  :toothy3:
Sa 50-kom sam nedruštveno stvorenje, teško je to na duže relacije, morat ću pokoji meeting (od ovih udaljenijih) propustit...
Ili ću doć "po mom" (sistemu) : da brži odu napred, pa me počekaju na piću negdje... ionako to nisu neki zaostaci, da bi me čekali više od vremena za popit nešto...
Ali o tom, kad budemo definirali neku lokaciju...

IZd:
Bitno je druženje i uživanje u vožnji...tko je sporiji taj duže uživa u vožnji :toothy3:

IZd:

--- Citat: Punisher - 09 Ožujak, 2007, 09:51:41 ---OK.  :icon_thumright:
Jel ti rekao Doomsday da ima još čega pametnog za uzet osim pin-locka i podbradka??

--- Kraj citata ---

Nije,...ako imaš želja javi!!!

eladio:

--- Citat: IZd - 09 Ožujak, 2007, 22:57:12 ---Bitno je druženje i uživanje u vožnji...tko je sporiji taj duže uživa u vožnji :toothy3:

--- Kraj citata ---

definitivno..

nije uopce spor bio u biti , osim na nekim usponima.. ali definitivno cisto uzivanje  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju